Süleyman Soylu nereden aday olacak?

Süleyman Soylu nereden aday olacak?
Ak Parti’nin milletvekilliği aday listesinde en çok merak edilen isimlerden biri olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun aday olacağı yer belli oldu mu?

Fatma Dilek Kantoğlu Keklikçi - Milletvekilliği Genel Seçimleri için kesin listelerin teslim edilmesine günler kala, partilerdeki önemli isimlerin konumları da merak konusu oluyor.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ak Parti’den milletvekili adayı gösterileceği bölgeyi açıkladı.

Soylu hangi şehirden, kaçıncı bölgeden aday olacak?

Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Süleyman Soylu'nun Ak Parti İstanbul 2. Bölge'den aday olacağını duyurdu. 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Ak Parti'deki son kulis bilgilerini paylaşayan ünlü gazeteci konu ile ilgili paylaşımında; "Son dakikaya kadar her şey değişebilir ama şu an için planlanan: Bakan Varank Bursa'dan, Bakan Soylu İstanbul 2'nci bölgeden, Gen Bşk Vekili N. Kurtulmuş ve Bakan Mehmet Muş 3'üncü bölgeden aday oluyor." ifadelerine yer verdi.

Kaçıncı sırada yer alacak?

Bu açıklamanın ardından Süleyman Soylu'nun İstanbul 2. Bölgede kaçıncı sıradan aday gösterileceği de sorgulanmaya başlandı.

İki bakan aday olmak istemiyor!

Candaş Tolga Işık daha önce yaptığı paylaşımında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un Ak Parti milletvekili aday listelerinde yer almak istemediklerini açıklamıştı.

Bu açıklamaların ardından tüm gözler, Ak Parti'nin açıklayacağı kesin milletvekii aday listelerine çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.