Süleymanpaşa şenliklendi

Süleymanpaşa şenliklendi
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve bir hafta sürecek olan Yarıyıl Şenliği, çok sayıda atölye etkinliği ve çocuk tiyatroları ile başladı. Başkan Yüksel şenliğin ilk gününde çocukların mutluluğunu paylaştı

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yarıyıl Şenliği kapsamında, Ebru, Resim, Kitap Ayracı Yapımı, Akıl ve Zekâ Oyunları, Müzik, Orff ve Ritim, 3 Boyutlu Kalem, Elektrik ve Lego atölyeleri gibi çok sayıda aktivitenin yanı sıra 6 farklı çocuk tiyatrosu da çocuklarla buluşuyor.

Ücret yok bilet yok
Çocuk Atölyeleri her gün 11.00-16.00 saatleri arasında yapılıyor. Tiyatro gösterileri ise 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans şeklinde gerçekleşiyor. Çocuklar, etkinliklerin tamamından ücretsiz olarak ve herhangi bir kayıt işlemi ya da bilet temini de gerekmeden yararlanabiliyorlar.

Mutluluğa ortak oldu
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata çocukların istifadesine sunulan Yarıyıl Şenliğinin ilk gününde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel tatil sevincini yaşayan çocuklarla buluştu. Yüksel, öğrencilerin mutluluğuna ortak olurken, onlarla birlikte Benekli Kelebek isimli çocuk tiyatrosunu izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.