Ünlü oyuncu TİP’e katıldı!

Ünlü oyuncu TİP’e katıldı!
Yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni kazanan genç oyuncu Aslı İnandık, genel seçimlere az bir süre kalan TİP’e katılan ünlüler arasında yerini aldı.

Hüsamettin Ozan Aslan - Ünlü isimlerin Türkiye İşçi Partisi (TİP)’ne olan ilgisi devam ediyor. Bu kez de güzel oyuncu Aslı İnandık’ın partiye katıldığı açıklandı.

Haberi, Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek duyurdu. Akyürek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Oyuncu dostumuz Aslı İnandık Tip’e katıldı. Umutta, eşitlikte, aydınlıkta ve kadın dayanışmasında inat eden herkesle bir kişi daha fazlayız! Aramıza hoş geldiniz." ifadelerine yer verdi.

TİP, ünlü isimlerin adresi oldu

Aslı İnandık’ın katılımı ile birlikte daha önce TİP’e üye olan isimler de yeniden gündeme geldi. Daha önce Onur Saylak, Cezmi Baskın, Serhat Özcan ve Mehmet Aslantuğ gibi ünlü oyuncular da partiye desteklerini açıklamıştı.

Aslı İnandık kimdir?

3 Ekim 1989’da Ankara’da doğan Aslı İnandık, terazi burcu. İlk ve orta öğreniminin ardından Ankara Güzel Sanatlar Lisesinde müzik bölümünde eğitim gördü. Gazi Üniversitesi Müzik Bölümünde gördüğü eğitimin ardından Ankara Üniversitesinde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk serüvenine İstanbul’da başladı. Oyunculuk eğitimi devam ederken Vine ve Instagram'da yayınladığı karakter videoları ile tanındı.

Gülse Birsel keşfetti

Gülse Birsel'in bu videoları görüp kendisine teklifi üzerine 2014 yılında Yalan Dünya'nın final bölümünde ufak bir rol ile dizi kariyerine başladı.

Rol aldığı yapımlar

2017 yılında Güldür Güldür'e katıldı. Daha sonra Yıldızlar Şahidim dizisinde Feraye, Benim Tatlı Yalanım dizisinde ise Saniye Doğan karakterlerine hayat verdi. 2018 yılında ise Köleler Adası isimli oyunla tiyatro sahnesine çıktı.  

Sinema kariyeri

Aslı İnandık ilk sinemaya 2015 yılında Buket karakteriyle rol aldığı Şevkat Yerimdar 2 filmiyle adım attı. 2019 yılında bu isteğini gerçekleştirdi ve sekiz ayrı karakterini de canlandırdığı Aslı Gibidir filminde Aslı rolünü üstlenerek ilk başrolünü oynadı.

Altın Portakal kazandı

Aynı yıl rol aldığı Soluk filminde canlandırdığı yine Aslı isimli karakterle 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma kategorisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.