Ali Babacan oyunu kullandı

Ali Babacan oyunu kullandı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ali Babacan oyunu kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Fatma Müge Yücetürk - 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandıkların açılmasıyla birlikte siyasi parti liderleri de oylarını kullanmaya başladı. Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi’nin gelne başkanı Ali Babacan da oyunu ilk kullanan liderlerden biri oldu. Babacan oy kullanmaya eşi Zeynep Babacan ile birlikte geldi.

"Demokrasi bayramı"

Oyunu Ankara’da kullanan Ali Babacan, sandık başında mesajını da iletti. Basın mensuplarına açıklama yapan Babacan, "Seçimler demokrasinin bayramıdır. Bugün bayram günümüz. Halkımızın egemenliğini ilan ettiği bir gün. Seçimler çok önemli ama iki seçim arasında istişareyle yönetilince demokrasi önemli. Basın özgürlüğü ile anlamlı. Bu seçimlerin bütün dünyada demokrasi özlemi çeken herkes için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sonuçları nerede takip edecek?

Ali Babacan, oyunu kullanmasının ardından seçim sonuçlarını nerede takip edeceğini de açıkladı. "Seçim sonuçlarını belli bir saate kadar kendi arkadaşlarımızla takip ederiz. 9'dan sonra Sayın Kılıçdaroğlu ve genel başkanlar ile takip etme kararı aldık. 9'dan sonra ben de CHP Genel Merkezi'ne geçeceğim" diyen Babacan 14 Mayıs akşamı için planın anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.