Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu nerede kullanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu nerede kullanacak?
14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kala liderlerin oy kullanacağı yerler de belli oldu. İşte Erdoğan’ın oyunu kullanacağı okul…

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Fatma Müge Yücetürk - 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin düzenleneceği 14 Mayıs 2023 Pazar gününe 5 gün kaldı. Seçimlere günler kala parti liderlerinin nerede oy kullanacakları da merak ediliyor. Özellikle Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oy kullanacağı yer ve okul araştırılıyor. İşte Erdoğan’ın sandık başına gideceği yer…

Recep Tayyip Erdoğan’ın ikamet ettiği bölgeye bağlı olarak nerede oy kullanacağı belli oldu. Buna göre Erdoğan sandık başına İstanbul’da geçecek. Erdoğan’ın oyunu hangi okulda kullanacağı ise henüz açıklanmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen son seçimlerde İstanbul’un Üsküdar semtinde sandığa gitmişti. Üsküdar Kısıklı’da ikamet eden Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.