Kemal Kılıçdaroğlu oyunu nerede, hangi okulda kullanacak?

Kemal Kılıçdaroğlu oyunu nerede, hangi okulda kullanacak?
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu nerede sandık başına gidiyor?

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - 14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi düzenlenecek. Sandık başına gidecek seçmenler arasında parti liderleri de yer alıyor. Nerede oy kullanacağı en çok merak edilen isimlerin başında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor. Peki CHP lideri oyunu nerede, hangi okulda kullanacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs 2023 Pazar günü oyunu başkent Ankara’da kullanacak. Kılıçdaroğlu, Ankara Çankara’daki Arjantin İlkokulu’nda sandık başına gidecek.

Kemal Kılıçdaroğlu gibi Ankara Çankaya’da oy kullanacak isimler arasında; Muharrem İnce, Sinan Oğan ve Devlet Bahçeli yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.