Zuhal Topal'la Sofrada diskalifiye şoku! Kim, neden diskalifiye oldu? - 29 Mart Pazartesi

Yayınlanan bölümleri her gün binlerce kişi tarafından izlenen ve renkli takımlarıyla da seyircilere eğlenceli dolu anlar yaşatan Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni hafta bugün FOX TV'de başladı. Birbirinden hamarat gelinlerin mutfakta, kayınvalidelerin ise sofrada kıyasıya mücadeleye girdiği programda diskalifiye şoku yaşandı. Zuhal Topal bir kayınvalideyi diskalifiye etti. Peki, yarışmacı kaynana neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Lezzetli yemeklerin yapıldığı, gelinlerin hamaratlıklarını ortaya koyduğu ve kaynanaların da puanlarıyla yarışmaya renk kattığı Zuhal Topal'la Sofrada bugün 571. bölümü ile yayınlanacak. Öğle kuşağını ana habere bağlayan saatlerde izleyenleri eğlendiren ve sofraları lezzetlendiren programın yeni hafta fragmanında şoke eden anlar yaşanadı. Buna göre bir kayınvalide Zuhal Topal tarafından diskalifiye edildi. Güzel sunucunun neden bu kararı verdiği merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada'da kim, neden diskalifiye oldu? İşte detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Sofrada diskalifiye olayı!

Bugün yeni yarışmacılarıyla birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta diskalifiye haberiyle başladı! 1. bölüm fragmanında Zuhal Topal bir kaynanaya; 'Sizi dışarı alabilir miyim, diskalifiye edildiniz' sözlerini kullandı. Kayınvalide derdini anlatmak istedi ama güzel sunucu aynı sözleri tekrarladı. Tavırları karşısında rakiplerinden de tepki gören kayınvalideye Zuhal Topal son olarak; 'Lütfen çıkar mısınız. Haddinizi aştınız' ifadelerini kullandı. Yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. İlk günden böyle bir olayın yaşanması gerginliği de artırabilir. Kayınvalidenin adı ise henüz bilinmiyor. Daha önce Kader Üçtaş ve kayınvalidesi Aynur Hanım diskalifiye edilmişti. O haberimizi de buradan oıkuyabilirsiniz. Ayrıca Mine Canpolat ve gelini de değerlendirme dışı kalmıştı.

























































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri