Zuhal Topal'la Sofrada Emel Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli - 1 Nisan Perşembe yarışmacısı

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın hafta finali öncesindeki son gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi günlerinde hünerlerini sergilediği maratonda bugün mutfağa girecek yeni gelin Emel Aksoy oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Emel Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 1 Nisan Perşembe yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

 FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Adım adım 115. haftanın sonuna doğru giden kritik süreçte bugün dördüncü gelin mutfağa girerek belirlediği menüyü hazırlayıp ardından puanlarını alacak. Emel Aksoy'un kayınvalidesiyle birlikte mücadeleye başladığı bölümde hakkındaki bilgiler de merak kounsu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Güzelliği ile dikkat çeken İzmirli yarışmacı ile ilgili tüm detaylar haberimizde  bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Emel Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Sorularının cevabı için sayfayı okuyabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Emel Aksoy kimdir?

Kendisine verilen süre zarfında önce alışverişe çıkakcak ardından da mutfağa girerek kayınvalideler ve Zuhal Topal tarafından puan alacak olan Emel Aksoy evli değil. 3 aylık nişanlı. Gelin adayı. Programa bilindiği üzere nişanlılar da katılabiliyor. 30 yaşında. Sıkı bir Göztepe taraftarı. İzmirli ve memleketinde yaşıyor.
























































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri