Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Ayten Karademir kimdir? Kaç yaşında ve nereli - 31 Mart Çarşamba

FOX TV'de ekranların tozunu attıran, lezzet tufanı yaşatan ve izleyenleri eğlendiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. Pazartesiden bu yana süren rekabette bugün hafta ortası yarışmacıları hünerlerini sergileyecek ve puanlarını alacak. Kayınvalide olarak sofrada gelinini koruyacak isim ise Ayten Karademir. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 31 Mart Çarşamba yarışmacı kayınvalide Ayten Karademir kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak ekranlardaki lezzet yolculuğunu sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni yarışmacılar izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü başlayan haftada bugün üöüncü gün heyecanı yaşanacak. Gelini Yeliz Karademr ile birlikte yarışarak hem ona yardım edip hem de haklarını koruyacak Ayten Karademir cuma günü 15 bin lira ile evine dönmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 31 Mart Çarşamba yarışmacı kayınvalide Ayten Karademir kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Ayten Karademir kimdir?

Bugün gelinini de yanına alarak önce mutfağa girerek kısıtlı imkanlarla da olsa yemeklerine yardım edecek Ayten Hanım hakkındaki bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. .Otoriter İş kadını. Kömür ticareti yapıyor. Zonguldak da market işletiyor. Türk halk müziği korosunda şarkı söylüyor.. Kadın derneklerinde aktif görev alıyor. Acılı ve Salçalı yemek sevmiyor. Tek düşüncesi 15 bin lirayı kazanmak.
























































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri