Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Yeliz Karademir kimdir? Kaç yaşında ve nereli - 31 Mart Çarşamba

FOX TV'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı zorlu maratonda hünerlerini sergileyecek yeni isim Yeliz Karademir oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Yeliz Karademir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Pazartesiden cumaya yayınlanan bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın tam ortasına gelindi. Yarışan iki gelinin ardından bugün kendisine verilen süre boyunca marifetlerini sergilemek üzere önce alışverişe gidecek ve ardından da mutfağa girecek yeni isim belirlendi. Buna göre Yeliz Karademir kayınvalidelere karşı en yüksek puanı alabilmek adına yarışacak. Zuhal Topal ise kaderini belirleyecek. Kendisi hakkında da birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 31 Mart Çarşamba yarışmacı gelin Yeliz Karademir kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Rahime Kılıç Aslan kimdir?

Bugün kayınvalidesini de yanına alarak önce mutfağa girerek yemeklerini hazırlayacak ve ardından da sofrada jüri üyeleri olan rakipleri ile Zuhal Topal'a karşı sınav verecek olan Yeliz Karademir haftanın en deneyhaklıimli gelinlerinden biri olarak göze çarpıyor. 19 yıllık evli. Aslen Zonguldaklı. 19 yıldır kaynanası ile yaşıyor. Bir çocuk annesi. 2002 yılında evlendi. Bunu da mutfağına ve yemeklerine yanıstmak amacında. Tek düşüncesi 15 bin lirayı kazanmak.
























































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri