10 Şubat 2021 Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada puanları | Şeyma Nur Cici kaç puan aldı?

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesi Şahine ve dün de Gülfidan yarışmıştı. Bugün de sıra Şeyma Nur'da. Güzel gelin kayınvalidesi Güzin Cici ile birlikte birincilik mücadelesi verip evine şampiyonlukla dönmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Şeyma Nur Cici hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 10 Şubat Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Şubat 2021 Çarşamba puanları merak edilerek araştırılıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşmaya devam ettiği günde bugünkü sıra Şeyma Nur Cici'ye geldi. Kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen güzel gelini kayınvalidesi de sonuna kadar koruyacak. Bunu da fragmanda belli etti. Meziyet Hanım ile tartışmaya giren Güzin Cici, Zuhal Topal'ın bile ağzını açık bıraktı ve başını çevirtti. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Şeyma Nur Cici hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 10 Şubat Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Şeyma Nur Cici'nin yemekleri ve menüsü

Bugün kayınvalidesi ile birlikte ekranlarda performansını sergileyecek olan Şeyma Nur Cici, haftanın yemeği ile birlikte hazırlayacağı menüsü ile birincilik mücadelesi verecek. Ardından da puanlarını alacak. Zuhal Topal'ın gözüne de girmeye çalışacak genç gelinin yemekleri aşağıda yer alıyor.


 

Şeyma Nur Cici'nin puanları

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Şeyma Nur Cici'nin performansı cuma günkü kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Gülfidan Dönmez'in ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.


Zuhal Topal'la Sofrada 10 Şubat Çarşamba puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.


 























































































































































 









Zuhal Topal'la Sofrada canlı izle

Yarışmayı FOX TV'nin yanısıra ücretli üyelik sistemi ile hizmet sunan BluTV ve Bein Connect aracılığıyla da canlı izleyebilirsiniz.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri