Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kim? 16 Kasım - 20 Kasım

Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kim? 16 Kasım - 20 Kasım
FOX TV'nin ve televizyon ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal ile Sofrada'nın yeni haftası bugün başlıyor. 16 Kasım Pazartesi gününden itibaren televizyondaki yerini alacak olan programda yarışacak gelin ve kayınvalideler tanıtılacak. Performansları şimdiden merak konusu olan yarışmacılarla ilgili birçok araştırma yapılıyor. Hepsinin hedefi 15 bin lirayı kazanmak. Peki, 16 Kasım - 20 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.

16 Kasım - 20 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdir? sorusu günün en çok araştırılan konularının başında geliyor. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olarak yayınlanmaya devam eden programda bugün yepyeni bir hafta ve yarışmacılar izleyicileri bekliyor. Birbirinden iddialı beş takım yerlerini alacak ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın moderatörlüğünde kıyasıya rekabete başlayacak. Seyirciler de televizyon karşısında bu büyük heyecana ortak olacak. Program ekibi tarafından tanıtılan beş takımın ardından ilk gün gelini ve kaynanası mutfağa girerek hünerlerini gösterecek. Siz değerli okuycularımız için hazırladığımız haberimizde tüm yarışmacılar hakkındaki bilgileri okuyabilirsiniz.

Geçen hafta neler yaşanmıştı?

Geride kalan beş günde Ayşe Pişkin, Döndü Dilmaç, Sevilay Uykur, Berivan Ateş ve Efsane Ağabeyova yarıştı. Berivan Hanım kazanarak 15 bin lirayı kayınvalidesiyle paylaşıp evine dönmüştü.

Zuhal topal'la sofrada çiğdem

Zuhal topal'la sofrada eda uzun

Zuhal topal'la sofrada ezgi zeynep deniz

Zuhal topal'la sofrada kübra övgün

Zuhal topal'la sofrada elif katırcı


 

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Kasım - 20 Kasım yarışmacıları kimdir?

Çiğdem Özkan: 10 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Adanalı, pratik, hızlı ve becerikli. Ama kahvaltısını kayınvalideden bekliyor.

zuhal topal'la sofrada çiğdem özkan


Şahide Özkan: Şanlıurfalı kayınvalide gelinini çok seviyor. Temizlik takıntılı ve inatçı. 15 bin lirayı almadan gitmeye niyeti yok.


Eda Uzun: 30 yaşında. 2 yıllık evli. 25 yıl Almanya'da yaşadı. Yemeklerinin adı da farklı.

zuhal topal'la sofrada eda uzun


Rabiye Halezeroğlu: Trabzonlu. Spor tutkunu. Fit görünümü en büyük gurur kaynağı. Alman mutfağını Türk televizyonlarına taşıdı.


Ezgi Zeynep Deniz: Bu haftanın en genç gelini. 19 yaşında ve henüz 6 aylık evli. Samsun Bafralı. Duygusal ama bir o kadar da eğlenceli. Damarına basılırsa çabuk sinirleniyor.

ezgi zeynepd eniz

Deniz Karaöz: Zor zamanlar geçirdi. Kendi gününde bunları anlatacak. Yayınlanan fragmanda da herkesi ağlattı. Ama hayata tutunan ve renkli bir kişiliğe sahip kendisi.

Kübra Övgün: 25 yaşında. 4 yıllık evli. Kıskançlığından kocası çok çekti. Hamarat ve eli hızlı. Tek isteği yeteneklerini Türkiye'ye ispat etmek.

zuhal topal'la sofrada kübra övgün

Gülnur Övgün: Yorumları çok konuşuluyor. Konya mutfağı ile yarışacak. 15 bini alarak evine gitmek istiyor.

Elif Katırcı: 13 yıllık evli. 1 çocuk sahibi. Kıskanç ve inatçı. Nedeni ise Karadenizli olması.

elif katırcı

Necmiye Katırcı: Lezet tutkunu. Hiçbir şeyi beğenmiyor. Ondan puan almak çok zor.

Zuhal Topal'la Sofrada Berivan Ateş

Zuhal Topal'la Sofrada Sevilay Uygur

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Pişkin

Zuhal Topal'la Sofrada Döndü Dilmaç

Zuhal Topal'la Sofrada Efsane

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum