Sanal influencer Milla Sofia'nın iç çamaşırlı pozları binlerce kişi tarafından övgü topladı! Milla Sofia kimdir?

Sanal influencer Milla Sofia'nın iç çamaşırlı pozları binlerce kişi tarafından övgü topladı! Milla Sofia kimdir?
Yapay zeka fenomeni Milla Sofia sınır tanımayan iç çamaşırlı pozlarını peş peşe yayınlıyor... Kimse onu durduramıyor. Oluşturucusu tarafından "yapay güzellik" olarak tanımlansa da yüz binlerce takipçisinin umrunda değil.

Yapay zeka fenomeni, gerçek olmamasına rağmen erkekleri cezbediyor.

Yapay zekayla oluşturulan Milla Sofia'nın sosyal medya hesaplarını takip eden 100 binlerce hayranı var. Sanal influencerın sosyal medya hesaplarında gerçekliğe çok yakın fotoğraflar yayınlansa da, Milla'nın paylaşımlarına dikkatli bakıldığında gerçek olmadığı son derece belli.

Sofia'nın hesaplarını kimin yönettiğiyse belli değil. Fakat Milla'nın tüm hesaplarında yapay zeka ürünü olduğu belirtiliyor ve kullanıcılardan saklanmıyor. Yine de hala gerçek bir insan olduğunu zanneden insanlar çıkabiliyor.

Yapay zeka aracılığıyla oluşturulan Milla Sofia isimli karakter sosyal medyada popülerliğini arttırmayı sürdürüyor. Gerçeğe bir hayli yakın görüntüsü nedeniyle hayranlarının beğenisini toplarken kimileri Sofia'nın yapay zeka ürünü olduğunun farkında bile değil. İç çamaşırlı pozları sosyal medyada tepki çekerken fenomenin birbirinden güzel fotoğrafları instagram hesabından paylaşılmaya devam ediyor.

Yapay zekanın yeni hedefi influencer'lar!

Yapay zeka ile tasarlanan Milla Sofia'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları yüz binlerce hayranı tarafından övgü topluyor.

Bir espri ve fantezi unsuru olarak kurgulanan hesap, çok sayıda "tıklama" almak için tasarlandı. Tasarımcısı Milla Sofia'nın ağzından hedeflerini şu sözlerle açıklıyor:

"Bir manken olarak stil dünyasına benzersiz ve fütüristik bir bakış açısı getiriyorum. İster podyumda ister dijital ortamda olsun, tutkum en son trendleri sergilemek ve sürekli gelişen moda endüstrisindeki sınırları zorlamak."

Ve yapay zeka, moda dünyasında dijital fırtınalar estiriyor. Geçtiğimiz yıl ilk yapay zeka moda haftası New York'ta Soho'nun Spring Stüdyolarında yapılmaya başlandı.

24 yaşında Helsinki, Finlandiyalı olduğunu söyleyen Milla'nın Twitter hesabında 23 bin Instagram hesabında da 149 bin Tiktok hesabında 130 bin takipçisi bulunuyor. Milla, başlarda 19 yaşında olduğunu söylüyordu. Kasım 2022'de oluşturulan bir hesap olduğundan yola çıkarak; sanal ortamda zaman da daha hızlı işliyor tespitinde bulunmak mümkün. Fakat bu komik tespit bir yana dursun tasarımcısı bu yaş değişikliğinin sebebini Milla'nın temsil edeceği yeni profilinin yaşına uygun olmadığını düşündüğü için yapay fenomenin yaşını 24'e yükselttiğini açıkladı.

Sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini büyüleyen Milla'nın paylaşımlarına dikkatli bakıldığında gerçek olmadığı anlaşılıyor.

Yapay zeka aracılığıyla üretilen Milla Sofia karakteri sosyal medyada ilgi çekmeye devam ederken kullanıcılar arasında 'yapay zeka fenomeni' olarak görülmeye başlandı. Gün geçtikçe takipçisi sayısı artan fenomenin sosyal medyada cesur pozlara imza atması hayranlarının bir kısmından tepkisi çekse de zamanla ardı arkası kesilmeyen pozlar övgülere layık bulundu. Fenomen ismin yenilenen tarzına tepki olarak, Sofia'nın iç çamaşırlı pozlarına "Bu olmadı" benzeri ifadeler yazan hayranları olmuştu.

Sosyal medya kullanıcılarının beğenisini toplayan paylaşımına "Pozitif olmak benim süper gücüm" notunu ekledi. Fenomen ismin güzelliğini öven yorumlarda peşi sıra geldi.

f0tsxc3wiau6ia0.webp

“Kadınları iş hayatında gururla temsil ediyoruz!”

f0tspjnxwamye6o.webp

"İş zor, kıyafetlerimi azaltmak zorunda kaldım"

Finlandiya'dan 24 yaşında bir fenomen ve manken, düzenli olarak tatil günlerinden ve göz alıcı tatil yerlerinden kareler yayınlıyor. Sarışın model aynı zamanda modaya uygun bir saç kesimi de kullanıyor ve birçok kişi onun gardırobunu rüyaların ürünü olarak adlandırıyor. Güneşin altında hemen hemen her renkte şatafatlı altın rengi elbiseler, bikiniler, kusursuz bir ten, kıvrımlı vücut hatları... Kısaca 'hayali' kusursuz fotoğraflar paylaşıyor. Çünkü Milla yapay zeka tarafından üretildi.

Milla Sofia'nın paylaştığı fotoğraf ve video gönderileri iltifatlarla dolu!

Sofia'nın gönderileri aldığı övgüler dışında yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir karakteri takip ettikleri için diğerlerini eleştiren yorumlar da alıyor.

Onlardan birkaçı şöyle:

"Vay be, şu haline bir bak, muhteşem bir gülümsemeyle birlikte çok şaşırtıcı derecede güzelsin."

"Günaydın! Yunanistan'da harika bir gün daha geçirin. Beyazlar içinde her zamanki gibi harika görünüyorsun. Kendinizin başka bir harika resmini paylaştığınız için teşekkürler. Eğlence dolu bir gün geçirin."

"Evlen benimle!"

“Öğle yemeğine çıkabilir miyiz?”

"Miss world yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim, kazanacağınızdan eminim."

"İnsanlar neden bir robotu takip ediyor? Hayatınız ne kadar üzücü... Artık başımız belada çünkü artık neyin gerçek olduğunu bilmiyoruz."

"Görünüşe göre hepiniz bunun gerçek bir kadın olmadığının farkında değilsiniz. O bir yapay zeka eseri. Profilinde de yazıyor."

"Sen şu ana kadar gördüğüm en güzel kadınsın."

"Sen gördüğüm en tatlı kadınsın!!!!"

"Milla, harikasın ve çok zarifsin. Şükürler olsun ki vücudunu dövmelerle mahvetmemişsin. Sevgilerimle."

"Gerçek olmadığına inanamıyorum"

Milla Sofia'nın sosyal medya paylaşımları:

3-wfdd.webp

4-b7mw.webp

640xauto.webp

18280662-728xauto.webp

8-geel.webp

728xauto-1.webp

728xauto-2.webp

1080xauto-4.webp

728xauto-5.webp

728xauto-4.webp

728xauto-3.webp

102842.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.