1 Aralık Pazar İddaa tahminleri | (Trabzonspor - Galatasaray maçı)

1 Aralık Pazar İddaa tahminleri | (Trabzonspor - Galatasaray maçı)
Süper Lig'in iki dev kulübü bu akşam karşı karşıya geliyor. Trabzonspor evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. İddaa severler de banko ve hazır kuponlarında bu maça yer vermeyi düşünüyor. Trabzonspor Galatasaray İddaa tahminleri haberimizde.

Milyonlarca futbol severin her gün takip ettiği İddaa programında bugün birbirinden keyifli mücadeleler var. Onlardan biri de Süper Lig'de oynanacak. Zirve mücadelesi veren ve bir maç eksiği ile 22 puanda bulunan Trabzonspor evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Formunu her geçen gün daha da yukarı çeken Fırtına, rakibini yenebilmek adına her şeyi yapacak. Aslan ise kritik deplasmandan 3 puanla dönmek amacında. Karşılaşma İddaa severlerin de radarında yer alıyor. Birçok kişi bu maçı kuponlarına eklemek amacında.
 


Trabzonspor Galatasaray maçı 1 Aralık Pazar İddaa tahminleri

Ünal Karaman'ın öğrencileri geçtiğimiz hafta Ankara'da kolay bir galibiyet aldı. Kuzeyde her geçen gün daha da netleşmeye başlayan şampiyonluk hedefinde bugün rakip Galatasaray. Uzun bir süredir aldığı kötü sonuçların yanısıra takım içindeki sorunlarla da baş etmeye çalışan ve sakatlıklardan başını kaldıramayan Aslan bugün itibarlı bir galibiyet elde etmek amacında. Terim en kötü şartlarda dahi reaksiyon gösterebilmeyi başarmış bir teknik adam. Ancak bugüne kadar İstanbul büyükleri ile oynadığı maçlarda sadece bir yenilgi alan Ünal Karaman'a karşı işi oldukça zor.

Tahmin: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.