158 kodlu Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? 24 Eylül maç sonucu

158 kodlu Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? 24 Eylül maç sonucu
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 24 Eylül 2018 Pazartesi günü oynanan Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçı kaç kaç bitti? Maç sonucu ve kazandıran İddaa oranları haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftası dev bir mücadele ile kapandı. Fenerbahçe ile Beşiktaş ezeli rekabetlerinde bir kez daha Ülker Stadyumu'nda karşılaştı. İki takımın da şiddetle puana ihtiyacı olduğu mücadelede hangisinin galip çıkacağı kritik önem taşıyor. Peki İddaa'da 158 kodlu Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?
 


İki takımın kadroları


Fenerbahçe evinde oynadığı derbiye Harun, Hasan Ali, Şener, Retes, Neustadter, Mehmet Topal, Jailson, Aatıf, Ayew, Slimani, Benzia kadrosuyla çıkmıştır.

Beşiktaş ise Karius, Pepe, Vida, Gökhan, Caner, Quaresma, Babel, Oğuzhan, Tolgay, Atiba, Lens ilk 11'i ile Kadıköy'e ayak basmıştır.


Hangi takım kaç puanda?


İki ezeli rakibi karşı karşıya getiren mücadele öncesinde ev sahibi Fenerbahçe 6, Beşiktaş ise 10 puanadır.


İddaa oranları


Sezona iyi başlayamayan ve sadece iki galibiyet alabilen Fenerbahçe'nin oranı 2.15 olarak belirlenmiştir. Beraberliğe 3,20 verilirken Beşiktaş'ın galibiyetine 2,65'lik oran biçilmiştir.


Fenerbahçe - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?


Karşılaşma heyecanlı anlara sahne olurken dev derbinin sonucu kimilerini üzmüş kimilerini de sevindirmiştir. Maç 1-1 sonuçlanmıştır. Goller Babel ve Ayew’den gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.