2018-2019 sezonu transfer çalışmaları başladı! Hangi takım kimi istiyor

2018-2019 sezonu transfer çalışmaları başladı! Hangi takım kimi istiyor
Sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala büyük takımlar transfer çalışmalarına da start verdi. Özellikle dört büyüklerin hamleleri taraftarlarını şimdiden heyecanlandırıyor. Peki hangi takım hangi isimlerin peşinde? İşte detaylar...

Yeni transfer dönemi şimdiden alev aldı. Yüksek ücretli yıldızlardan genç futbolculara kadar birçok ismi üç ay boyunca takımların gündemine gelecek veya beraber anılacak. Özellikle gözler dört büyüklerin üzerinde. Geride kalmak üzere olan sezonda Galatasaray ve Başakşehir'in haricinde ciddi değişiklikler de bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılamama tehlikesi bulunan Beşiktaş, gelecek sezon Avrupa ve ligde iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe ve yeni bir yapılanma ile yarışa katılma amacında olan Trabzonspor'da hangi isimlerin gündeme geleceği merak ediliyor. Basında adları zikredilen futbolcuları derledik. İşte detaylar...

Beşiktaş: Siyah beyazlılar Avrupa'dan elendikten sonra transfer politikasını gelecek sezon mücadele edeceği kulvara göre şekillendirecek. Şu an için hedefte eski iki golcü var. Ekstra olarak bir yıldız mevcut ancak o da Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağlanırsa gelebilir. Beşiktaş biraz da ahde vefa olarak nitelendirilebilecek isimleri kadrosuna katabilir. Bunlardan ilki Mario Gomez. Muhteşem bir sezon geçirdikten sonra ülkesine giden ancak istediği performansı sergileyemeyen Alman panzeri dönmeye sıcak bakıyor. İkincisi ise Demba Ba. Senegalli devre arası direkten dönmüştü. Sakatlığı konusundaki şüphelerin ardından Göztepe'ye imza atmıştı. Yıldız transferinde ise Javier Hernandez var. Meksikalının ücreti Şampiyonlar Ligi'ne bağlı gibi görünüyor. Kaleci Tolga Zengin'in ayrılması ihtimaline karşılık da Harun Tekin listeye eklendi.

mario gomez beşiktaş

Fenerbahçe: Ligin ilk dönemini iyi geçirmeyen ancak sonrasında toparlanan Fenerbahçe şampiyonluk potasına dahil oldu. Sarı lacivertliler liderin 3 puan gerisinde bulunurken seçim sonrası Ali Koç'un gelmesi halinde takıma yapılabilecek takviyeler konusunda çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Kaleci konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe Kameni ile yollarını ayırmanın planlarını yapan Kanarya özellikle yerli isimlere yönelecek. Yeni Malatyaspor'dan Ertaç ve Altınordu'dan Berke Özer listede. İzmir ekibinden ayrıca Barış Alıcı da bulunuyor.

ertaç özbir yeni malatyaspor

Galatasaray: Şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray da gelecek sezonun planlamasına başladı. Öncelik olarak kiralıkların takıma katılması yönünde çalışmalar yapılacak. Sezon başında Manchester City'den kiralanan Denayer ile devre arasında Inter'den gelen Nagatomo'nun bonservisleri için girişimler başlayacak. Ayrıca bu sezon performanslarıyla Süper Lig'e damga vuran Trezeguet ile Emre Akbaba da Fatih Terim'in listesinde yer alıyor. İstanbulspor'un genç orta sahası Zeki Çelik ile Fenerbahçe'nin de istediği Barış Alıcı için de taarruz yapıllacağı idida ediliyor.

mahmoud hassan trezeguet

Trabzonspor: Ahmet Ağaoğlu başkanlığında yeni bir döneme hazırlanan Fırtına'da transferin rotası alt yapı olacak. Elden çıkarılacak oyunculara göre dış transfere yönlenecek olan bordo mavililerde tek yetkili ise yıllar sonra kulübe geri dönen Özkan Sümer. Tecrübeli yönetici yeni Yattara ve Aurelio'lar bulabilmek için mücadele verecek. Kurulacak scout ekibi de transfere yön verecek. Ayrıca Yusuf, Burak, Sosa, Kucka, Okay ve Abdülkadir gibi isimlerin ayrılması da gündemde.

burak yılmaz trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.