5 Haziran Cuma Trabzonspor haberleri

5 Haziran Cuma Trabzonspor haberleri
Süper Lig'in lideri Trabzonspor gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmama tehlikesi ile karşı karşıya. Bu durumun en çok etkilediği alanlardan biri de transfer. Özellikle yabancı futbolcuları Şampiyonlar Ligi kozu ile etkilemeye çalışan bordo mavililerde nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor. 5 Haziran Cuma Trabzonspor haberleri turumuz başlıyor.

Gelecek hafta koronavirüs süreci sonrasında ilk Süper Lig maçına çıkacak olan ve Göztepe karşsısında 3 puan arayacak Trabzonspor'un transfer çalışmaları da sürüyor. Yönetim bir yandan men kararı karşısında yapacağı savunmayı hazırlarken diğer taraftan da önümüzdeki sezon takıma katılacak oyuncular için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Gündemde birçok isim yer alıyor. Ancak bu süreç sonrasında dengeler de değişebilir. 5 Haziran Cuma Trabzonspor haberleri turumuz başlıyor.
 


Yabancılar geri adım atabilir

Trabzonspor ile adı anılan birçok futbolcunun hedefi Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktı. Bordo mavililerin gündemine gelen isimlerden Aboubakar, Bennaser, Jorgensen, Masharipov ve diğer oyuncular da katılım sürecinde alınacak karara göre tercihlerini yapabilir. Özbek futbolcu için pek sorun görünmese de kendisini Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda göstermek isteyecektir.


Öncelik yerlilerin

Bu süreçte yerli isimleri de kadrosuna katmaya çalışan  Trabzonspor'da özellikle genç futbolcular üzerinde duruluyor. Son iki sezonda hem Türk hem de yabancı genç oyuncuları parlatan Fırtına'ya imza atacak sporcuların anlaşmasında çok zorlanılacağı düşünülmüyor. Son günlerde 1. Lig'den Serdar Güncü ve Cenk Özkaçar'ın adı Karadeniz temsilcisiyle anılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.