Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a transferi onlar için şans olacak

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a transferi onlar için şans olacak
Sezonun geri kalan 8 haftasında istediği sonuçları elde edemeyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın gelişi birçok oyuncu adına umut ışığı oldu.

Geçen sezon yakaladığı başarı sonrasında bu sene hedefini yüksek tutan ancak 8 haftada sadece 6 puan toplayanbilen Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi resmen başladı. Deneyimli teknik adam oyuncularını BB Erzurumspor maçına hazırlarken forma giymek isteyen birçok futbolcu kendisini yeni hocasna kanıtlamak amacında.


3 ve 4 dakika oynadılar!

Trabzonspor'da en çok oynamak isteyenlerin başında elbette Stiven Plaza ve Majid Hosseini geliyor. Ekvadorlu golcü ligde sadece 3 dakika forma giyebildi. Majid Hosseini ise sakatlığı sonrası oturduğu kulübede Vitor Hugo transferiyle daha da geri plana atıldı. O da Alanyaspor maçınn son 4 dakikasında oyuna girdi. Bu sebeple oynamak için elinden geleni yapacak.


Djaniny kalıcı olmak istiyor

Al Ahli ile sözleşmesini feshederek Trabzonspor'a transfer olan Djaniny, Alanyaspor karşısında ilk 11'de başlamıştı. Yeşil Burun Adaları Milli Takımı oyuncusu girdiği pozisyonlarla takımına zenginlik kattı ancak golle buluşamadı. Abdullah Avcı'nın gelişiyle formasını çıkarmak istemeyen Afrikalı futbolcu çok çalışıyor.


Ünal Karaman'ın prensi yedek kulübesinde

Bordo mavililerin geçen sezon en çok tartışılan bölgesi stoper tandemini oluşturan isimlerden biri olan Campi, Ünal Karaman'ın en çok tercih ettiği isimlerdendi. Ligin ikinci yarısında da oynayan Arjantinli bu sezon istediği şansı pek bulamadı. Vitor Hugo'nun da sol ayaklı olmasıyla birlikte şansı da giderek azaldı. Ancak deneyimli savunmacı hocasının gözüne girebilmek adına çok çabalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.