Abdullah Avcı yerli operasyonunu başlattı! Trabzonspor'un gündeminde iki isim var

Abdullah Avcı yerli operasyonunu başlattı! Trabzonspor'un gündeminde iki isim var
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen ve transferleriyle de sükseli bir açılış yapan Trabzonspor'da transfer devam ediyor. Bordo mavililer yabancı takviyelerinin ardından bu kez rotasını yerlilere çevrildi. Listede Ömer Toprak ve İsmail Köybaşı var

Teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte yeni sezonda şampiyonluk kovalamak ve mutlu sona ulaşmak isteyen Trabzonspor'da transfer harekatı sürüyor. Kadrosuna kattığı Gervinho, Hamsik, Bruno Peres ve Koita ile şov yapan Fırtına'da şimdi ise öncelik yerli oyuncular. Deneyimli teknik direktör sol bek ve stoper arayışı için iki Tükr fuıtbolcuyu yönetime bildirdi.


İsmail sürprizi

Trabzonspor 'da sol bek arayışı sürerken bordo-mavililerin önceliği bu bölgeye yabancı bir isim almak. Birger Meling ve Dalbert gibi isimlere teklif götüren Bordo-Mavililerin, yeni yabancı kuralı nedeniyle bir de Türk oyuncuyla görüşme halinde olduğu kaydedildi. Bu futbolcunun ise İsmail Köybaşı olduğu bildirildi. Serbest statüde bulunan 32 yaşındaki Köybaşı ile teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bir görüşme yaptığı ve oyuncuya, "Seni kadroda düşünüyorum. Bir yere gitme. Benden haber bekle" dediği öğrenildi. Bu nedenle Hatay, Rize ve Giresun'un tekliflerini beklemeye alan tecrübeli futbolcunun da Trabzon yönetimiyle 5 milyon TL'ye ön anlaşma yaptığı aktarıldı. (Sabah)


 

ömer toprak
 


Ömer Toprak'ı istedi

Vitor Hugo ve Edgar Ie'nin yer aldığı stoper hattına bir yedek takviyesi yapman isteyen Trabzonspor'un, Almanya'da Werder Bremen forması giyen milli oyuncularımızdan Ömer Toprak ile ilgilendiği belirtildi. Vitor Hugo ve Edgar Ie'nin arkasına yedek stoper arayan Trabzonspor için Alman basınından Ömer Toprak iddiası geldi. Werder Bremen ile küme düşen ve 2. ligde oynamak istemeyen gurbetçi oyuncunun takımdan ayrılmak istediği, Alman ekibinin de senelik 2 milyon Euro'luk maaşı nedeniyle 31yaşındaki oyuncuyu göndermeyi planladığı kaydedildi. Haberde Trabzonspor'un bu transfer için devrede olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.