Ahmetcan Kaplan için beklenen haber geldi! İmza için gidiyor...

Ahmetcan Kaplan için beklenen haber geldi! İmza için gidiyor...
Trabzonspor'un 9.5 milyon euro karşılığında Ajax'a satmasına kesin gözle bakılan Ahmetcan Kaplan transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Gösterdiği performansla birçok takımın gündemine gelen ancak Ajax tarafından yapılan resmi teklif sonrası Hollanda'ya gidecek olan Ahmetcan Kaplan'ın transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Hollanda devinin genç futbolcularından Perr Schuurs, Torino ile sözleşme imzalamak üzere İtalya'ya gidiyor.

61saat'in haberine göre Ajax, Trabzonspor'a 9.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 15 pay ödeyecek. Torino'ya imza atacak olan Perr Schuurs için de başkent ekibi aynı miktarda para alıp bunun yanında 3.5 milyon euro bonus kazanabilecek. Bir sonraki satıştan da yine pay olacak.


Sağlık kontrolünden geçecek

Ajax, transfere son nokta konulması için Schuurs'e tıbbi muayeneden geçmesi ve 2026 yazına kadar sözleşmesini imzalaması konusunda Torino'ya uçma izni verdi. Torino'nun Ajax'a sabit 9,5 milyon euro, bonus olarak 3,5 milyon euro ve sonraki satıştan pay vereceği öğrenildi. Bununla birlikte Amsterdamlılar, Ocak 2018'de Fortuna Sittard'a ödenen tutarı 3 milyon Euro'luk bonservisin çok daha fazlasını kazanabilecek.

ahmetcan kaplan


 

Ahmetcan duyurulacak

Schuurs'un neredeyse tamamlanan transferi, Trabzonspor'dan Ahmetcan Kaplan'ın (19) Ajax'ta kapılarını aralıyor. Teknik menajer Gerry Hamstra ve sağ kolu Klaas-Jan Huntelaar'ın hedefi genç futbolcudan sonra hemen Ahmetcan'ı duyurmak. Bordo mavililerin yıldızı Ajax oyuncusu olarak sözleşme imzalamaya hazır. Kaplan'a ilgi bu yılın Nisan ayına kadar uzanıyor. Schuurs'un gidişi onun gelişini hızlandıracak. İmzaların bir an önce atılması ve resmi duyurunun yapılması bekleniyor. Hollanda basınında 19 yaşındaki oyuncunun Ajax ve Eredivisie'yi Avrupa zirvesine ideal bir sıçrama tahtası olarak görüyor gibi gördüğü dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.