Ali Koç'tan Wilfried Zaha'ya rest: Kararını ver, bizi oyalama! Fenerbahçe'den 2 yıldız transferi daha

Ali Koç'tan Wilfried Zaha'ya rest: Kararını ver, bizi oyalama! Fenerbahçe'den 2 yıldız transferi daha
 DAMGA Editörü
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündemin ilk sıralarında yer alan Wilfried Zaha'ya artık kararını vermesi yönünde talepte bulunuldu.

Bu sezon şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerini geride bırakmak isteyen Fenerbahçe, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Ancak ilk günden itibaren gündemde bulunan ve menajerinin de İstanbul'a gelerek görüşmeler yaptığı Wilfried Zaha halen kararını bildirmedi. Durum karşısında artık sabrı tükenen Başkan Ali Koç, birçok ismi kısa sürede getirmenin ardından bu tavırla karşılaşınca Fildişili yıldıza restini çekti ve kararını vermesini istedi.

2023/07/19/dusan-tadic-ilk-antrenmanina-cikti-001.jpg

Yıldız yağmuru yaşanıyor

Geçen sezon Jorge Jesus ile istediği şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbaçe bu sene oldukça iddialı. Bu kapsamda listeye dahil edilen birçok yıldızla sözleşme imzalandı. Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Alexander Djiku ve Edin Dzeko'nun tercihi sarı lacivertli ekip oldu. Umut Bayir ile de yerli kontenjanına takviye yapıldı.

2023/06/26/rodrigo-becao.webp

Becao da geldi

Fenerbahçe'nin listesinde bulunan ve uzun süredir de temas halinde olunan Becao'nun transferi resmen sonuçlandı. Sarı lacivertliler resmi paylaşım kanallarından yaptığı açıklama ile Brezilyalı stoperin İstanbul'a davet edildiğini duyurdu. Sambacı da gece saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Bugün resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

2023/07/19/dominik-livakovic-kroatien-2022-1670768724-98351.webp

Sıra Livakovic'te

Altay Bayındır'ın kalesinde güven vermeyen performansı sonrasında kaleci arayışına giren Fenerbahçe, Dominik Livakovic ile anlaşmaya vardı. Dinamo Zagreb'in Trabzonspor'a uyguladığı Petkovic tavrını sarı lacivertlilere de göstermesi süreci uzattı ancak teklif edilen son bonservis ücreti sonrasında taraflar el sıkıştı. Yıldız file bekçisi de İstanbul'a gelecek.

2023/05/19/wilfried-zaha-2.webp

"Zaha'ya kararını ver" denildi

Tüm bu zorlu sürecin ardından kadrosuna çok önemli ismi ekleyen Fenerbahçe'de artık gözler Zaha'ya çevrildi. Deneyimli kanat ve forvet oyuncusunun yapılan görüşmelere rağmen yanıtını bildirmemesi üzerine Başkan Ali Koç da bunca oyuncunun gelişleri ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını ve artık kulübün dönüştüğü kimliği aktararak artık kendilerinin dünya markası olma yolunda adım attıklarını söyledi. Afrika asıllı yıldıza Lazio'nun yanı sıra bazı Arap takımlarının talip olduğu iddia ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.