Fenerbahçe transferde büyük oynuyor! 3 yıldız bombası daha gündemde

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor! 3 yıldız bombası daha gündemde
 DAMGA Editörü
Yeni sezonda kadrosuna kattığı isimlerle rakiplerine daha yaz başından gözdağı veren Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler 3 yıldızı daha gündemine aldı ve görüşmelere başladı. Mutlu son yakın. Detaylar haberimizde.

Bu yaza hem sattığı hem de aldığı oyuncularla damga vuran Fenerbahçe, adını dünyaya duyurmakta kararlı. Birçok yıldızla kadrosunu güçlendiren sarı lacivertlilerde hareketi saatler yaşanmaya devam ediyor. Sol kanat, 10 numara ve forvet bölgesini sağlama alan Kanarya'nın yeni bombası ise sağ kanat için olacak. Gündemdeki isim ise herkesi heyecanlandıracak 23 yaşında bir futbolcu. Ayrıca 2 futbolcuda da gelişmeler var.

2023/06/22/ryan-kent.webp

Ryan Kent ile sezon açıldı

Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk hamlesi Ryan Kent oldu. Sarı lacivertliler sezon devam ederken görüşmeye başladığı İngiliz oyuncuyla Türkiye Kupası sonrasında el sıkışarak imzayı attırdı. Bu transfer için de herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. 26 yaşındaki kanat oyuncusu da gelir gelmez Galatasaray'a gönderme yapıp Süper Kupa'yı kazanacaklarını söyledi.

2023/06/20/fenerbahce-edin-dzeko-ile-buyuk-olcude-anlasti-1687211415-1004.webp

Dünya markası geldi

Enner Valencia'nın takımdan ayrılması sonrasında forvette bir kişilik kontenjanı açılan Fenerbahçe'de bu bölgeye dünya markası transfer gerçekleştirildi. Boşnak yıldız Edin Dzeko ile gerçekleştirilen görüşmelerden olumlu yanıt alan yönetim, golcü oyuncuyu İstanbul'a getirdi ve 4.2 milyon euro maaş üzerinden 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2023/07/11/djiku-kapak1200.webp

Stopere Djiku

Geçen sezon sıkça sorun yaşadığı stoper tandemine takviye yapma kararı alan Fenerbahçe'de listeye giren ilk isimlerden biri, Alexander Djiku'ydu. Daha önce gündemde olsa da Türkiye'ye gelme konusunda sıcak olmayan Ganalı yıldız, bu kez sarı lacivertlilerin yanı sıra Beşiktaş ile de görüştü ve tercihini çubukludan yana kullandı.

2023/07/12/umut-nayir-fenerbahcede-001.jpg

Yerli rotasyonuna Umut Nayir

Forvet hattında çok sayıda yabancı isim bulunan Fenerbahçe, Serdar Dursun'un takımdan ayrılma ihtimaline karşın yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir isimle kadrosunu güçlendirmek adına Umut Nayir ile el sıkıştı. Kulübü Eyüpspor'un bonservis istemediği milli futbolcu, 2 yıllık kontrat imzaladı.

sebastian-szymanski-fenerbahce-1689186019-111402.jpg

Takımı Szymanski yönetecek

Yeni sezonda Arda Güler'in yerine gelecek isim merak konusuydu. Fenerbahçe yönetimi bu konudaki çözümünü Sebastian Szymanski ile buldu. Geçen sezonu Feyenoord'da tamamlayan Polonyalı maestro, çıktığı karşılaşmalarda gösterdiği performansla şampiyonluğun da mimarlarından biri olarak kabul edildi. Ayrıca Hollanda temsilcisinin ekibinin teklifini de reddederek İstanbul'a geldi.

2023/07/14/tadic.jpg

Beşiktaş'ın elinden kaptı

Ajax'ın bu sezon küçülmeye gitmesinin yanı sıra transfer politikasındaki değişiklik nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Dusan Tadic için ilk olarak Beşiktaş devredeydi ancak Kanarya, araya girerek Sırp futbolcuyu renklerine kattı. Gece yarısı Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen 34 yaşındaki futbolcu çubuklu formayı giydi.

dominik-livakovic-kroatien-2022-1670768724-98351.webp

Livakovic geliyor

Altay'ın güven vermeyen performansının ardından kaleci arayışlarına başlayan Fenerbahçe, aradığı ismi de Hırvatistan'da buldu. Dinamo Zagreb'in Hajduk Split ile oynadığı Süper Kupa maçında taraftara veda eden 28 yaşındaki eldiven için artık günler sayılıyor. Hırvat yıldızın cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor.

rodrigo-becao-kimdir-rodrigo-becao-kac-yasinda-rodrigo-becao-kariyeri.webp

Becao geri sayımda

Attila Szalai'nin gitme ihtimaline karşın kadrosuna bir stoper daha katma düşüncesi bulunan yönetimde gündemin ilk sırasında Becao bulunuyor. Brezilyalı stoper ile el sıkışan Başkan Ali Koç ve ekibi, İtalyan ekibi ile gerçekleştireceği görüşmelerden çıkacak olumlu sonucu bekliyor.

tete.jpg

Tete sürprizi

Fenerbahçe'nin gündemine gelen son isim ise Tete oldu. Geride kalan sezonda Everton'da kiralık oynayan sağ kanat oyuncusu Shakhtar Donetsk'e geri döndü ancak Ukrayna'da oynamak istemiyor Bunun yanı sıra mücadeleci ve rekabeti bol olan bir ligde kendini kanıtlamak amacında. Celtic'in de istediği sambacıyla görüşmeler başladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.