Mauro Icardi Galatasaray'a ne zaman imza atacak? Yıldız forvetin geliş tarihi belli oldu

Mauro Icardi Galatasaray'a ne zaman imza atacak? Yıldız forvetin geliş tarihi belli oldu
 DAMGA Editörü
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi macerasına başlıyor. Aslan diğer yandan gözünü transfere çevirdi ve gündemin en önemli gündem maddesi forvet. Bu mevki denilince akıllar Icardi geliyor. Detaylar haberimizde.

Şampiyonlukla tamamladığı sezonun ardından yeni seneye hazırlanan Galatasaray'da gözler transferde. Daha önce Angelino'yu İstanbul'a getiren Aslan'da sırada 3 yıldız isim var. Yönetim, yapığı görüşmelerden olumlu sonuç alarak anlaşmaları KAP'a bildirip bombaları patlatmak amacında. Detaylar haberimizde yer alıyor.

f1v71spwiaeilv7.jpg

Galatasaray mağlup bitirdi

Avusturya'da yeni sezona hazırlanan Galatasaray, Kisvarda'yı 2-0 yenmiş, Austria Wien ile de 1-1 berabere kalmıştı. Sturm Graz karşısına Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Midtsjö, Zaniolo, Mertens, Kerem, ve Barış ilk 11'ile çıkan Aslan, rakibine 2-0 yenildi ve kampı tamamladı.

f1vyc3-xgaasljl.jpg

Rakip Zalgiris

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi dün akşam belli oldu. Makedonya'da 0-0'ın rövanşında gülen Zalgiris oldu. Litvanya temsilcisi, rakibi Struga'yı 1-0 geriye düşmesine rağmen deplasmanda 2-1 yenerek sahadan turla ayrıldı ve Cimbom ile eşleşti. Karşılaşmalar 26 Temmuz ve 2 Ağustos tarihinde oynanacak.

2023/06/26/0x0-son-dakika-galatasaray-haberleri-wanda-nara-galatasaraya-mujdeyi-verdi-icardi-transferi-1687673937537.jpg

Gözler Icardi'de

Şu ana kadar gündemin 1 numarası olarak Galatasaray'ın listesinde bulunan Mauro Icardi ile irtibatını koparmayan yönetim, bir an önce sözleşme imzalamak istiyordu ancak eş engeline takıldı. Rahatsızlık geçiren Wanda Nara'nın sağlık sorunu nedeniyle süreç uzadı. Lösemi iddiasına kadar birçok söylenti medyada yer aldı. 30 yaşındaki golcünün de eşiyle vakit geçirmek ve onla ilgilenmek için süre istediği öğrenildi.

2023/06/26/215213731-mauro-icardi-aa.webp

Kesin tarih veremiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önceki gün Bein Sports'a röportaj verdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Buruk, Icardi hakkında; Kadromuzu koruyup üzerine transfer yapmak istiyoruz. En az 3 oyuncu daha kadromuza katmak istiyoruz. Mauro Icardi ile alakalı direkt olarak bir süreç veremiyoruz." ifadelerini kullandı.

2023/06/28/mauro-icardi-1664880326-93636.jpg

Haftaya bekleniyor

Bu hafta gelmediği takdirde Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılamayacak olan Mauro Icardi, Zalgiris maçlarında oynayamayacak. Ayrıca gelip idmanlara başlaması ve form tutması için de zaman geçmesi gerekiyor. Tangocunun önümüzdeki hafta imza atarak hem çalışmalara başlaması hem de tur atlanması halinde bir sonraki rakibe karşı forma giymesi bekleniyor.

2023/07/15/cedric-bakambu-tepe.jpg

Bakambu için sıkı pazarlık

Yönetimin listesine dahil ettiği isimlerden biri de Cedric Bakambu. Yedek kalması halinde sorun çıkarmayacak ve gol becerisiyle ön plana çıkan forvet takviyesi yapmak isteyen Cimbom, Fransız golcü için kulübü Al-Nasr ile iletişime geçti. Amsterdam'da da bir toplantı düzenlendi. Eğer sorun çözülürse Kongolu futbolcu parçalı formayı giyecek.

2023/06/29/galatasaray-milot-rashica-aa-2030742.jpg

Rashica zora girdi

Galatasaray'ın kiralık oyuncularından biri olan Milot Rashica hakkında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Okan Buruk, son durum hakkında açıklama yaptı. Buruk; "Milot Rashica transferi için isteğimiz, görüşmelerimiz sürüyor. Kulübü ile düşüncelerimiz arasında fark var. Çözüm olursa, kadroya katmak istiyoruz. 1-2 bölge için çalışmalarımız sürüyor. 25 Temmuz'da ön eleme maçımız var. Ancak transferin daha başı. Pazarda fiyatlar yüksek. Suudi Arabistan durumu var. Türkiye'de yayın gelirleri düştü, eridi. Başkan, yönetim ve Erden Bey muhteşem şekilde çalışıyor. Bütçe oluşturmaya çalışıyorlar. Transfer yapmak kolay değil." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.