Galatasaray'dan 5 bomba birden! Transferde imzalar peş peşe geliyor... Sıra KAP'ta

Galatasaray'dan 5 bomba birden! Transferde imzalar peş peşe geliyor... Sıra KAP'ta
 DAMGA Editörü
Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, birçok yıldızla temasını artırdı. Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi kadrosunu teslim etmeden önce imza şov yapmak amacında. Gözler KAP'ta.

Kadrosuna Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanıp Angelino'yu kiralayarak güç katan Galatasaray, yeni isimlerle anlaşmak üzere temaslarına hız verdi. Sarı kırmızılılar dünya yıldızlarını İstanbul'a getirebilmek için son görüşmelerinde artık Şampiyonlar Ligi kadrolarını vermek adına saatle yarışırken mutlu haberlerin taraftara verilmesi konusunda seferber olundu. Gündemde ise 4 yıldız birden var.

2023/06/26/215213731-mauro-icardi-aa.webp

1. Mauro Icardi

Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğuna direkt katkıda bulunan ve adından sıkça bahsettiren Mauro Icardi, Atletico Madrid ve Roma'nın radarındaydı ancak tercihini sarı kırmızılılardan yana kullandı. Eşi Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle uzayan süreç herkesi üzdü ancak gelecek hafta imza atması bekleniyor.

2023/07/15/cedric-bakambu-tepe.jpg

2. Cedric Bakambu

Icardi ile anlaşma sağlayan Galatasaray'ın ikinci hamlesi ise Cedric Bakambu olacak. Kongo asıllı yıldız için kulübü Al Nasr'ın kapısı çalındı. Hollanda'da kamp yapan Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin yöneticileriyle temasa geçildi. Bonservis ödemeyen Cimbom'da Erden Timur, Bakambu'nun serbest bırakılması konusunda görüşmeler yaptı. Kısa sürede bu transferin bitmesi bekleniyor.

galatasarayda-fred-sesleri.webp

3. Fred

Manchester United'da 59 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Fred de Galatasaray'ın listesinde. Yönetim, kontratının son senesine giren sambacıyı kadrosuna katarak orta sahasını güçlendirmek amacında. Ancak 30 yaşındaki futbolcunun İngiltere başta olmak üzere pek çok ülkeden talibi var.

sabitzer.webp

4. Marcel Sabitzer

Geçen sezonu Manchester United'da kiralık geçiren ve bonservisi Bayern Münih'te bulunan Marcel Sabitzer için de girişim başladı. 4 gol ve 2 asistle sezonu kapatan yıldız futbolcunun Bavyera ekibinde forma şansı bulması beklenmiyor. Bu da Cimbom'un elini güçlendiriyor. RB Leipzig'de adını dünyaya duyuran Sabitzer için daha önce kiralık transferi gerçekleştirilen Angelino kozu da kullanılacak.

davinson-sanchez-colombia-1648635252-82895.webp

5. Davinson Sanchez

Savunmasına bir asker arayan Galatasaray'ın listesine giren son isim Davinson Sanchez oldu. Kolombiyalı yıldızın sözleşmesinin haziran ayında bitecek olmasından dolayı yaz döneminde satışına sıcak bakan Tottenham'da deneyimli stoper için istediği ücret ise 10 milyon euro. Rotasyonunu güçlendirmek adına dev adımı atmayı hedefleyen yönetim, pazarlıklarını sürdrürüyo.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.