Galatasaray'da bombalar patlıyor! Taraftar geri sayıma geçti, KAP bekleniyor

Galatasaray'da bombalar patlıyor! Taraftar geri sayıma geçti, KAP bekleniyor
Yeni sezonda iyine şampiyonluk isteyen Galatasaray, transfer harekatını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar kısa süre içerisinde yeni yıldızlarını KAP'a bildirmeye hazırlanıyor. Taraftarlar da büyük bir heyecanla haberleri bekliyor.

Avusturya'da gerçekleştirdiği kampı sona eren Galatasaray, 31 futbolcuyla başladığı çalışmalarda Angelino takviyesi ile sayısını artırdı. Lucas Torreira ise tedavisi için İngiltere'ye gitti. Halil'in KAP'a bildirilmesi sonrasında futbolcu sayısı yeniden 32'ye ye yükseldi. Sarı kırmızılılar burada oynadığı 4 maçın 2'isini kazandı, 1'ini kaybedip 1'inde de berabere kaldı. Diğer yandan gözler transferlere çevrildi. İspanyol sol bekin ardından yıldız hamlesi beklenen Cimbom'da gündem bir hayli yoğun. Detaylar haberimizde yer alıyor.

2023/06/26/galatasaray-haberi-cimboma-mujde-icardi-yesil-isik-yakti-1687720994095.jpg

Mauro Icardi bekleniyor

Galatasaray'ın bu yaz transfer dönemindeki en önemli konu Mauro Icardi. Attığı goller ve yaptığı asistlerle gündemden düşmeyen Arjantinli golcü için yönetim görüşmelerini sonlandırdı ve PSG ile bonservis konusunda anlaştı. Bonservis beledeli olarak 10 milyon euro ödenmesi beklenirken 30 yaşındaki süper yıldıza da bu seviyeye yakın bir sözleşme önerildi. Ancak eşinin rahatsızlığı nedeniyle süreç uzamak zorunda kaldı. Icardi'nin haftaya KAP'a bildirilmesi muhtemel gözüküyor.

2023/07/15/cedric-bakambu-tepe.jpg

Bakambu an meselesi

Icardi'nin yedeği olarak bekleyecek ve aynı zamanda onunla birlikte oynayabilecek bir isim arayışında olan Galatasaray, daha önce Bursaspor kariyeri de bulunan Cedric Bakambu'yu kadrosuna katabilmek adına temaslara başlamıştı. Önceki gün de Hollanda'da kamp yapan Al-Nasr'ın yöneticileri ile masaya oturan Erden Timur, büyük ölçüde anlaşma sağladı. Bu transfere bonservis ödemek istemeyen Cimbom'da Kongolu futbolcunun serbest bırakılması gündemdeydi. Diğer yandan deneyimli forvet de eşinin Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşamak istememesi nedeniyle ayrılık kararı aldı.

2023/07/12/leandro-paredes-psg-2021-22-1661862362-91353.webp

Paredes şoku!

Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'den istenen isimlerden biri de Lenadro Paredes'ti. Arjantinli yıldız için Mauro Icardi kozu da kullanılarak masaya oturuldu. 2.5 milyon euro seviyelerinde yıllık ücret önerildi ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı ancak yıldız isim imza parası isteyince işler karıştı. Hem daha önce oynadığı İtalya'adan hem de Suudi Arabistan'dan taliplerinin bulunması nedeniyle tavır değiştiren 30 yaşındaki oyuncu için yönetim geri çekilme kararı aldı.

64b791b780a0331308860960.webp

Cicaldau'ya talip var

Geçen sezonu Suudi Arabistan'da kiralık geçiren Cicaldau, Okan Buruk'un performansını yeterli bulmadığı için Avusturya'ya götürülmemişti. Romen yıldıza Süper Lig'den talipler olduğu ve Başakşehir'in istediği öne sürülüyordu. Ancak Emre Belözoğlu'ndan veto geldi. Pendikspor'da Osman Özköylü'den olumlu yanıt çıkmadı. Sivasspor ve Konyaspor'un istediği 26 yaşındaki futbolcunun yeni adresi bu iki kulüpten biri olabilir.

2023/06/07/224628021-nicolo-zaniolo-3-aa.webp

Çılgın Zaniolo iddiası

Geride kalan sezonun devre arası transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında takıma kazandırılan Nicolo Zaniolo için flaş bir iddia geldi. Performansıyla herkesi büyüleyen İtalyan golcü için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu öne sürüldü. Serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu ifade edilen Pro Lig ekiplerinin kısa süre içerisinde yönetimle görüşebilmek adına randevu isteyeceği ve temasların başlayacağı iddia edildi. İtalyan yıldızın ise Arap yarımadası seçeneğine sıcak bakmadığı biliniyor. Hedefini geçtiğimiz haftalarda Juventus'ta oynamak olarak açıklamıştı. Ayrıca Okan Buruk da kendisine çok güveniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.