Hakeme saldıran futbolcu öldürüldü

Hakeme saldıran futbolcu öldürüldü
Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te gerçekleşen olay pes dedirtti!

Williams Alexander Tapón, kendisini önyargılı olmakla suçlayan hakem Cristian Ariel Paniagua'ya saldırırken görüntülendikten sonra Arjantin’de bir tren istasyonunda ölü bulundu.

Williams Alexander Tapón, kendisini önyargılı olmakla suçladıktan sonra hakemin üzerine atlarken görüntülendi. Daha sonra hakemin kafasına tekme attı ve bayılttı. Sahadaki saldırının ardından 24 yaşındaki oyuncu onu öldürmeye çalışmakla suçlandı. Tapón'un saldırı için hapiste vakit geçirmek yerine kendini öldürdüğü bildirildi.

Futbolcunun cesedi, 18 Temmuz'da Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki evinin yakınında bulunan bir tren istasyonunun yakınında başından vurulmuş halde bulundu. Üç gün önce Tapón, takımı La Cortada ile takımı arasındaki maç sırasında hakem Cristian Ariel Paniagua'ya saldırdı.

CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN YARGILANACAKTI

Hastaneye kaldırılan hakem, iyileştikten sonra oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılar daha sonra Tapón'u bir spor müsabakası bağlamında kasıtlı olarak ağırlaştırılmış cinayete teşebbüsle suçladı. Suçlamadan hüküm giymesi halinde, futbolcu 10 ila 15 yıl hapis cezası alabilirdi.

İNTİHAR ETTİ

Eşi Agustina, ailesinin onun "hapishanede her gün acı çektiğini" görmesini istemediğini söyledi.

Yerel basına şunları söyledi: "Bana veda etmek için gönderdiği ses kaydında, 'Çocuklarımıza iyi bakın' ve 'Beni her gün hapishanede acı çekerken görmektense, onların hemen acı çekmesini tercih ederim' dedi."
Tapón'dan biri iki yaşında ve diğeri sadece yedi aylık olan iki çocuğu olan Agustina, mahkeme duruşmasından sonra kocasının "kötü göründüğünü" söyledi. Kocasının son anlarını şöyle anlattı: “Benimle ve çocuklarla birlikteydi, onlarla oynuyordu. Bir noktada bana 'Tamam, gidiyorum' diyor. Ben de 'Bekle' dedim. Ayrılmadan önce bana baktı, beni öptü ve kucakladı.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.