Andreas Cornelius ve Fode Koita Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?

Andreas Cornelius ve Fode Koita Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?
Molde'yi eleyerek Türkiye'yi sevince boğan Trabzonspor, Süper Lig'deki ilk maçında Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak. Bordo mavililerde iki forvet oyuncusu Cornelius ve Koita'nın durumu ise merak konusu. Taraftarlar da hem iki golcüyü hem de yeni transferleri sahada görmek istiyor. Peki, Andreas Cornelius ve Fode Koita Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Avrupa serüveninin ilk turunda Molde'yi elemeyi başaran Trabzonspor, Süper Lig'e Malatya'da merhaba diyor. Karadeniz temsilcisinin uzun süredir hasretini çektiği golcü profili için yaptığı transferler Fode Koita ve Cornelius olmuştu. Kasımpaşa'dan kadroya katılan Gineli futbolcu, Ümraniyespor'a karşı oynanan maçta yaşadığı sakatlık sonrasında sahaya çıkmadı. Danimarkalı yıldız ise henüz yeni geldiği için kadroda bulunup bulunmayacağı merak konusu. Peki, Andreas Cornelius ve Fode Koita Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Fode Koita Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?

Uzun görüşmeler sonrasında takıma katılan Fode Koita, Ümraniyespor'a karşı oynanan mücadelede attığı golle ilerisi için umut verdi ancak karşılaşmadan bugüne kadar Bandırmaspor, Kasımpaşa, Başakşehir ve iki Molde maçını kaçırdı. Kendisini denemeyi sürdüren Gineli futbolcunun durumu için bekleyiş sürüyor. Kendisi için yarın Malatya'ya gitmeden önce karar verilmesi bekleniyor.

fode koita
 


 

Andreas Cornelius Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?

Parma'dan 5.1 milyon euro bedelle transfer edilen Dan futbolcunun İtalya'da Parma ile yaptığı antrenmanlarını eksiksiz yerine getirdiği ve hazır olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki forvetin ilk 11'de başlamasa da kısa bir süre sahada olması konusunda beklentiler var. Son sözü Abdullah Avcı söyleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.