Antalyaspor Fenerbahçe canlı izle - Bein Sport 1 canlı izle donmadan seyretme linki

Antalyaspor Fenerbahçe canlı izle - Bein Sport 1 canlı izle donmadan seyretme linki
Süper Lig'in yeni sezonunda yoluna yenilgisiz devam eden Fenerbahçe, 7. haftanın son maçlarından birinde Antalyaspor'un konuğu oluyor. Sarı lacivertliler Akdeniz'den de galip ayrılarak iddiasını sürdürmek ve rakiplerine gözdağı vermek isterken kırmızı beyazlılar ise rakibini yenerek üst sıraları yakalamak amacında. İki ekibin kritik mücadelesi keyifli bir futbol vaat ederken milyonlarca taraftar da yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek ve takımlarını desteklemeyi arzuluyor. Antalyaspor Fenerbahçe canlı izl

Süper Lig'in yeni sezonunda yoluna yenilgisiz devam eden Fenerbahçe, 7. haftanın son maçlarından birinde Antalyaspor'un konuğu oluyor. Sarı lacivertliler Akdeniz'den de galip ayrılarak iddiasını sürdürmek ve rakiplerine gözdağı vermek isterken kırmızı beyazlılar ise rakibini yenerek üst sıraları yakalamak amacında. İki ekibin kritik mücadelesi keyifli bir futbol vaat ederken milyonlarca taraftar da yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek ve takımlarını desteklemeyi arzuluyor. Antalyaspor Fenerbahçe canlı izle Bein Sport 1 canlı izle donmadan seyretme linki haberimizde yer alıyor.


 

Antalyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


 

Antalyaspor Fenerbahçe Bein Sports 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Antalyaspor Fenerbahçe maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


 

Antalyaspor Fenerbahçe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Fenerbahçe'yi konuk ettiği son beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Antalyaspor (2G 2B), tek yenilgisini 2017/18 sezonunda aldı (0-1).
Fenerbahçe'nin 2015/16 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla mağlup olduğu üç takımdan biri Antalyaspor (4; Kayserispor ve Başakşehir ile birlikte).
Süper Lig'de oynadığı son üç maçın ikisini kaybeden Antalyaspor (1B 2M), daha önceki 19 karşılaşmada tek yenilgi almıştı (10G 8B). Geçen hafta Başakşehir'e mağlup olan Akdeniz ekibi, Tamer Tuna yönetiminde üst üste iki yenilgi almamıştı.
Bu sezonun ilk altı haftasında maç kaybetmeyen iki takımdan biri olan Fenerbahçe (4G 2B; Alanyaspor ile birlikte), 2011/12'den bu yana hiçbir Süper Lig sezonuna yedi maçlık yenilmezlik serisiyle başlayamıyor.
Antalyaspor forveti Lukas Podolski, Fenerbahçe'ye karşı forma giydiği son Süper Lig maçında iki asist yapmıştı (Şubat 2020).
Fenerbahçe'nin bu sezon Süper Lig deplasmanlarında attığı beş golün üçü kafayla (Gökhan Gönül, Serdar Aziz & Dimitrios Pelkas), ikisi penaltıdan (Jose Sosa x2) geldi.
Süper Lig'de forma giymeye başladığı 2018/19 sezonundan bu yana Papiss Cisse'den (16) daha fazla takıma gol atan tek oyuncu Vedat Muriqi (17).
Fenerbahçe forması giyen Papiss Cisse'nin Süper Lig kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında kalesine en fazla isabetli şut gönderdiği ekip Antalyaspor (5).
Erol Bulut bu sezon Fenerbahçe ile çıktığı altı Süper Lig maçını da kaybetmedi (4G 2B). Ondan önce sarı-lacivertli ekibin başında çıktığı ilk 7+ lig maçını yenilgisiz geçen son teknik direktör Carlos Alberto Parreira'ydı (1995/96 sezonunda 11 maç). O sezon, aynı zamanda Bulut'un futbolculuğu döneminde Fenerbahçe forması giydiği ilk sezondu.


 

Antalyaspor Fenerbahçe muhtemel kadrolar

Antalyaspor: Boffin, Veysel, Ersan, Naldo, Kudryashov, Gökdeniz, Nuri, Bünyamin, Mert, Podolski, Orgill

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Lemos, Tisserand, Caner, Gustavo, Sosa, Valencia, Ozan, Pelkas, Samatta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.