AZ Alkmaar'ın genç oyncusu Emir Biberoğlu: Trabzonspor benim için bir rüya

AZ Alkmaar'ın genç oyncusu Emir Biberoğlu: Trabzonspor benim için bir rüya
AZ Alkmaar'ın altyapısında oynayan Emir Biberoğlu bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettirirken diğer yandan Trabzonspor taraftarlığı ile de biliniyor. 18 yaşındaki futbolcu bordo mavili kulüp için "Trabzonspor benim rüyam" ifadelerini kullandı.

Formasını giydiği AZ Alkmaar'ın altyapısında bu sezon 16 maça çıkan ve 5 gol atıp 8 de asist yapan Emir Biberoğlu gelecek için umut vermeye devam ediyor. Gelecek sezon ikinci ligde forma giyecek olan genç futbolcu,koronavirüs sürecinde de en iyi şekilde kendisini hazırlamayı sürdürüyor. Amsterdam'da doğan ve şu an futbol hayatını Alkmaar temsilcisinde sürdüren Emir'in ağabeyi de futbolcu. Ailesinde sürekli futbol sohbeti yaptıklarını da belirten ve Ajax ile Trabzonspor taraftarı olduğunu ifade eden genç oyuncu, tuttuğu takıma transferi konusunda da oldukça heyecanlı.

Şu an değil ama bir gün mutlaka
Futbol kariyerini Hollanda'da sürdürmek istediğini belirten Emir Biberoğlu, Trabzonspor formasını bir gün giymeyi çok istediğini ve bunun rüyası olduğunu söyledi. Her maçı izlemeye çalışan galibiyetlerde büyük mutluluk yaşadığını ifade eden milli oyuncunun ilerleyen yılalrda Türkiye için de önemli katkılar vermesi bekleniyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.