Beşiktaş Anadolu turunda! Jens Jönsson kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Beşiktaş Anadolu turunda! Jens Jönsson kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Fatih Aksoy karşılığında Welinton'u kadrosuna katan, Papis Cisse ve Fabrice Nskala ile de görüşme halinde olan Beşiktaş'ın Anadolu turu devam ediyor. Siyah beyazlılar bu kez de İttifak Holding Konyaspor ile sözleşmesini uzatmayan Jens Jönsson'un peşine düştü.

Trabzonspor'un men cezasının onanması sonrasında Şampiyonlar Ligi bileti alan ve 100 milyon liralık katılım ödemesini de gerçekleştiren Beşiktaş'a transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Kara Kartal Alanyaspor'dan Weliton'un yanısıra Nskala ve Papis Cisse'de de mutlu sona yaklaşırken bir sonraki hedef ise Danimarkalı Jens Jönsson oldu. Danimarkalı orta saha için temaslar başladı.

Yeniden görüşecekler
Fanatik'te yer alan haberde Beşiktaş'ta yönetici Erdal Torunoğulları Jens Jönsson için temaslarda bulundu. Elneny'yle yolları ayıran, Fatih Öztürk'ü de Wellinton karşılığında Alanyaspor'a veren Beşiktaş'ta şimdiki hedef Jens Jönsson... yönetici Erdal Torunoğulları Danimarkalı oyuncunun transferi için görüşmelerde bulundu. Tarafların ilerleyen günlerde bir kez daha bir araya geleceği belirtildi. 27 yaşındaki Danimarkalı bu sezon toplam 32 maça çıktı ve 1 gol 1 asistlik performans sergledi.

jens jönsson kimdir

Jens Jönsson kimdir?
10 Ocak1993 tarihinde Danimarka'nın Aarhus kentinde doğmuştur. 27 yaşındadır. Futbola Aarhus takımlarından IF Lyseng'de başladı. Viby IF'te de forma giydi ve IF Lyseng'e geri döndü. Ardından Aarhus GF'ye transfer oldu. Burada profesyonelliğe imza attı. 2016-2017 sezonunda 335 bin euro karşılğında İttifak Holding Konyaspor'a imza attı. 1.82 boyundaki orta saha oyuncusu ön libero ile birlikte merkez orta saha bölgesinde oynayabiimektedir. Danimarkalı futbolcu yeşil beyazlılarla 119 maça çıktı ve 6 gol atıp 3 de asist yaptı. Güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.