Beşiktaş Göztepe Süper Lig maçı canlı izle! beIN SPORTS 1 izle

Beşiktaş Göztepe Süper Lig maçı canlı izle! beIN SPORTS 1 izle
Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş evinde Göztepe'yi ağırlıyor. Siyah beyazlılar Sivasspor karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak isterken Göztepe ise sürpriz peşinde. beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan mücadeleyi haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

Geçen haftat başlayan Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftası bugün oynanacak Beşiktaş - Göztepe maçı ile açılıyor. Siyah beyazlılar taraftarıyla buluşacağı karşılaşmadan hem 3 puanla ayrılmak hem son günlerde yaşananları unutturmak hem de kötü başladığı Süper Lig'de ilk galibiyetini almak istiyor. Abdullah Avcı'nın da taraftarl kucaklaşacağı mücadele saat 20:30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
 

Beşiktaş - Göztepe beIN SPORTS 1 maçı canlı izle


İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Beşiktaş - Göztepe maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.



Beşiktaş Göztepe muhtemel 11'ler (kadrolar)
BEŞİKTAŞ
Karius - Gökhan, Medel, Ruiz, Rebocho, Oğuzhan, Dorukhan, Boyd, Ljajic, Lens (Quaresma), Güven
SAKAT: Burak Yılmaz, Enzo Roco, Atiba Hutchinson, Domogoj Vida*
CEZALI: Yok

GÖZTEPE
Beto - Gassama, Sanneh, Titi, Leo, Poko, Castro, Deniz, Serdar, Yasin, Eren
SAKAT: Cameron Jerome
CEZALI: Yok

Ali Palabıyık yönetecek
Karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Dördüncü hakemin Özgür Yankaya olacağı karşılaşmanın VAR hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu.

İstanbul'daki maçlar
Beşiktaş ile Göztepe, İstanbul'da 26. kez karşılaşacak. Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 25 lig maçında Beşiktaş 15, Göztepe 3 galibiyet aldı, 7 müsabaka da berabere bitti. Siyah-beyazlıların 47 golüne, sarı-kırmızılılar 22 golle yanıt verdi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.