Beşiktaş milli ara mağduru: 4 yıldız yok!

Beşiktaş milli ara mağduru: 4 yıldız yok!
Milli takım dönüşünde ağrıları bulunan Vincent Aboubakar için gelen doktor raporu teknik heyetin planlarını bozdu. Sağ uyluk ön adalesinde ödem tespit edilen Kamerunlu golcü futbolcu, Kasımpaşa ve Alanya karşılaşmalarında Siyah-Beyazlı formayı giyemeyecek.

Kamerun Milli Takımı'ndan sakat olarak geri dönen Siyah-Beyazlılar'ın yıldızı Vincent Aboubakar'dan gelen haberler teknik heyeti üzdü. Dünkü idmanda yer almayan 29 yaşındaki golcü futbolcunun, ağrılarının devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Aboubakar'ın sağ uyluk ön adalesinde ödem olduğu belirtilirken, 4 Nisan'da Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi. Ayrıca yıldız futbolcunun, 7 Nisan'da oynanacak olan Alanyaspor maçında da sahada olmasının beklenmediği öğrenildi.


O yoksa Larin var

Kanada Milli Takımı forması ile Dünya Kupası Elemeleri'nde çıktığı 2 maçta 4 gol atan Cyle Larin, milli takım arasının sona ermesiyle birlikte takıma geri döndü. 25 yaşındaki futbolcunun, sergilediği futbol yüzleri güldürürken, teknik ekibin de performansından memnun olduğu öğrenildi. Uzun yoldan dönüş yaptığı için bir hayli yorgun olduğu belirtilen Larin'in, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Bu arada Aboubakar'ın yokluğunda Larin, takımının en önemli gol silahı olacak. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.