Beşiktaş'ta ayrılık üstüne ayrılık! Transfer dönemi çok hareketli geçecek...

Beşiktaş'ta ayrılık üstüne ayrılık! Transfer dönemi çok hareketli geçecek...
Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile berabere kalarak 4'üncülük şansını zora sokan Beşiktaş'ta ilk olarak Fernando Santos gönderilmişti. Yazın ise oyuncu kadrosundan kopmalar yaşanacak. Birçok isimle yollar ayrılacak.

Samsunspor ile evinde berabere kalarak üst üste beşinci maçından da galibiyet çıkaramayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Fernando Santos hedefe oturtulmuş ve mücadele sonrasında görevinden alınmıştı. Portekizli çalıştırıcının 500 bin euroluk maaşı eşit taksitler halinde kendisine ödenecek. Ayrıca takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yönetecek. Bu kapsamda takımdan ayrılması gereken isimler de belirlenecek. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın alacağı kararlar büyük önem taşıyacak.

Yabancı sayısı çok

Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelecek sezondan itibaren uygulayacağı yabancı oyuncu kuralı nedeniyle birçok isimle yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş'ta sayı 12'ye indirilecek. Kiralıklar, kontratı bitecek olanlar, sahada isteneni veremeyenler ve sakatlar nedeniyle zorlu bir süreç siyah beyazlıları bekliyor.

İki isim garanti

Beşiktaş'ın gelecek sezona hazırlandığı bu kritik günlerde takımda kalması en garanti görülen iki isim Al-Musrati ve Ernest Muçi. İki oyuncu da devre arasında astronomik bonservislerle takıma kazandırılmıştı. Şimdiden eleştiriler alsalar da yeni sezonda yola devam edilmesi bekleniyor. Diğer yabancılarda ise gelecek teklifler, fesih şartları veya kiralama önerilerine göre aksiyon alınacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.