Beşiktaş'ta büyük temizlik var! 7 yolcu...

Beşiktaş'ta büyük temizlik var! 7 yolcu...
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş’ta gelecek sezon takımdan gönderilecek isimler de şimdiden belli oldu. Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Lens, Douglas ve Ljajic'le kesin olarak yollar ayrılacak. Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Mehmet Topal ve Fabrice N’Sakala'nın geleceği ise sezon sonunda netlik kazanacak.

Beşiktaş'ta sezon sonuna büyük temizlik olacak… Başta Başkan Ahmet Nur Çebi dahil kimsenin kulübün yakınlarında bile görmek istemediği Lens ve Douglas'la yollar ayrılacak, Ljajic'e de yol verilecek. Oğuzhan, Töre, Mehmet Topal, N'Sakala ve Güven'in kaderleri ise kendi ellerinde. Bu isimler arasından şu andaki performansıyla sadece Güven kalmaya yakın.


JOSEF KALACAK

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan isimlerden Josef kesin olarak kalacak. Aynı şekilde Larin'e de devam etmesi için sözleşme verilecek. Vida içinde benzer bir durum var ancak Hırvat oyuncu kalmak için ciddi bir indirim yapmak zorunda. Can Bozdoğan'ı da Sergen Yalçın çok tutuyor. Ancak ilerleyen haftalar onun kaderini belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.