Beşiktaş'ta Fernando Santos kararı! Takımda kalacak mı?

Beşiktaş'ta Fernando Santos kararı! Takımda kalacak mı?
Büyük beklentilerle siyah beyazlı kulübe imza attıktan sonra beklentileri henüz karşılayamayan Fernando Santos ile yolların ayrılacağı iddia edilmişti. Beşiktaş yönetimi Portekizli teknik direktör hakkındaki kararını verdi.

Süper Lig'deki son 3 maçından yenilgiyle ayrılan ve sadece 1 gol atarak 5 kez de rakiplerine engel olamayan Beşiktaş'ta Fernando Santos eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Yola devam edilmeyeceği öne sürülen deneyimli çalıştırıcının geleceği konusunda nasıl bir tutum sergileneceği de sabırsızlıkla bekleniyordu. Yönetim rotasını çizdi, Santos kalıyor.

Zorlu maçlar var

Bir yandan Trabzonspor'u yakalamak diğer taraftan da Kasımpaşa, Başakşehir ve Çaykur Rizespor'a da geçilmemek için mücadele veren Beşiktaş, Avrupa kupaları hedefini tutturmak adına kalan 8 haftada maksimum puan toplamak amacında. Siyah beyazlılar 14 maçta 1.64 maç başı puan ortalaması elde etti. Kalan fikstüründe ise Samsun, Ankaragücü, Fenerbahçe (D), Rize, Alanya (D), Hatay ve Kasımpaşa (D) ile karşı karşıya gelecek.

Yönetim memnun değil

Beşiktaş yönetimi inanarak göreve getirdiği Fernando Santos'un performansından memnun değil ancak hızlı bir ayrılığı da düşünmüyor. Bugüne kadar yaşadığı başarılar ve istikrarlı kariyeri ile ön plana çıkan Santos ile sezonun tamamlanacağı ve alınan sonuçlara göre karar verileceği öğrenildi. Eğer Avrupa kupaları hedefi tutturulursa kendisiyle yola devam edilmesi bekleniyor. Transferde de yine yetki tamamen kendisine verilecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.