Beykent Üniversite'si tarih yazdı!

Beykent Üniversite'si tarih yazdı!
Portekiz'in Coimbra kentinde gerçekleştirilen Avrupa Üniversite Oyunları'nda temsilcimiz Beykent Üniversitesi tarih yazdı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Beykent Üniversitesi için tebrik mesajı yayınladı.

Turnuvada hiç bir maçını kaybetmeyen temsilcimiz, dün gece oynanan final maçında, Fransa’nın Toulouse Üniversitesi ‘ni setlerle 3-0 (25-23, 25-19, 25-20) mağlup ederek Avrupa Üniversiteler Oyunları’nda namağlup şampiyon oldu.

Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Portekiz’de yapılan Avrupa Üniversite Oyunları'nda Voleybolda şampiyon olan Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, “Portekiz'in Coimbra kentinde düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları'nda şampiyon olan Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı’nı yürekten kutluyorum. Birbirinden güçlü rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olan Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı’na ülkemize yaşattığı büyük gururdan dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonlukta emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.