Brighton Albion Uğurcan için pişman!

Brighton Albion Uğurcan için pişman!
Trabzonspor ile dün 100. maçına çıkan Uğurcan Çakır her geçen gün adından biraz daha fazla söz ettirirken sezon başı transfer döneminde 14 milyon euroluk teklifi reddedilen Brighton Albion ise genç kaleciyi kadrosuna katamadığı için pişman. Çünkü değeri de performansına bağlı olarak sürekli artıyor.

Geçen sezon şampiyonluğa oynayan Trabzonspor'un en önemli isimleri arasında yer alan Uğurcan Çakır'ın yaz aylarında İngiltere'ye transferi gündeme gelmiş ve Sheffield United ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmamıştı. Brighton ise 14 milyon euro vereceğini ilettiği yönetimden ret yanıtı almıştı. en az 20 milyon euroya satmaya sıcak baktığı kalecisini bu fiyatlara bırakmak istemeyen Ağaoğlu ve ekibinin bu cevabı İngilizleri pişman etti. 15. sırada bulunan Premier Lig ekibi eğer milli kaleciyi almak isterse daha fazla bir bonservisi kasasından çıkarmak zorunda. Ayrıca West Ham United'ın da devrede olduğu iddiaları var.


Değeri tavan yapabilir

Newton ile başlayan sezonda tüm takım gibi kötü bir performans gösteren 24 yaşındaki file bekçisi,  Abdullah Avcı ile yeniden doğdu. Formu ile takımını taşımaya devam ediyor. Değeri bir ara 16 milyon euroyu bulsa da şu an 14.5 milyon euro bandına gerileyen Uğurcan'ın bir sonraki güncellemede daha da fazla bir seviyeye gelmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.