Cenk Özkaçar için en ciddi talip Trabzonspor! Cenk Özkaçar kimdir?

Cenk Özkaçar için en ciddi talip Trabzonspor! Cenk Özkaçar kimdir?
Dört büyük takımın transfer listesine giren Cenk Özkaçar savaşında rekabet giderek artıyor. Trabzonspor ise rakiplerini geride bırakmak için kolları sıvadı. İzmir ekibine genç futbolcu için önemli bir bonservis bedeli önerilecek.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren dört büyük takımın da listesine girmeyi başaran Cenk Özkaçar her geçen gün adını daha da çok duyuruyor. Altay'da forma giyen genç futbolcu için yaz aylarında çetinbir müvadele verilecek gibi gözüküyor. Ancak bir süredir genç futbolculara önem veren ve elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çeken Trabzonspor'da Cenk'e daha da önem veriliyor.
 


Sol bekte de oynayabiliyor

YönetiminAltay'a cazip bir teklif yaparak bu transferi fazla dallanıp budaklanmadan bitirmek istediği öğrenildi. Altay ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Özkaçar, U21 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Scout ekibinin, sol bekte de görev yapabilen 19 yaşındaki yetenekli stoper için "Gelişime açık ve çok büyük bir potansiyel barındırıyor' raporu verdiği belirlendi. Altay forması ile bu sezon 13 maça çıkan Özkaçar, 2 kez ayyıldızlı formayı terletti.

cenk özkaçar


Cenk Özkaçar kimdir?

6 Ekim 2000 tarihinde İzmir'de doğdu. Futbola Bucaspor altyapısında başladı ve Altınordu ile Altay altyapılarına transfer oldu. Siyah beyazlı ekiptep profesyonelliğe imza attı. Sol ayağını kullanmakla birlikte 1.90 boyunda olan Cenk Özkaçar, bir sezon da Karacabey Belediyesi'nde kiralık olarak oynadı. Kariyerinde 37 maça çıktı ve 1 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.