Denizlispor Fenerbahçe canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Denizlispor Fenerbahçe canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de geçen hafta Beşiktaş'a derbide 3 puan kaybeden Fenerbahçe, Alanyaspor'un yenilmesiyle yeni bir sayfa açmak ve Ege'den galibiyetle dönmek istiyor. Denizlispor'a konuk olacak sarı lacivertliler yepyeni bir dönem açmak amacında. Erol Bulut ve öğrencileri taraftarlarına verecekleri hediye ile önümüzdeki haftalarda onların desteğini daha da fazla hissetmeyi arzuluyor. İki takımın kıyasıya mücadelesi milyonları da ekran başına kilitleyecek. Denizlispor Fenerbahçe maçı canlı izle seçenekleri ve Bein S

Süper Lig'de geçen hafta Beşiktaş'a derbide 3 puan kaybeden Fenerbahçe, Alanyaspor'un yenilmesiyle yeni bir sayfa açmak ve Ege'den galibiyetle dönmek istiyor. Denizlispor'a konuk olacak sarı lacivertliler yepyeni bir dönem açmak amacında. Erol Bulut ve öğrencileri taraftarlarına verecekleri hediye ile önümüzdeki haftalarda onların desteğini daha da fazla hissetmeyi arzuluyor. İki takımın kıyasıya mücadelesi milyonları da ekran başına kilitleyecek. Denizlispor Fenerbahçe maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link bağlantısı haberimizde yer alıyor.

Denizlispor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 


Denizlispor Fenerbahçe maçı öncesi OPTA verileri

Fenerbahçe ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının yedisini kaybeden Denizlispor (1B), bu süreçte sadece son karşılaşmada puan aldı (Mart 2020'de 2-2).
Denizlispor ile oynadığı son 12 maçı da kaybetmeyen Fenerbahçe (8G 4B), son mağlubiyetini Mart 2005'te deplasmanda almıştı (2-0).
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de yer alan takımlar arasında iç sahada en fazla mağlubiyet alan iki takımdan biri Denizlispor (12; Ankaragücü ile eşit).
Bu sezon deplasmanda oynadığı beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Fenerbahçe (1B), 2019/20'nin tamamında aynı sayıda galibiyet alabilmişti (5B 8M).
Bu sezon Süper Lig'de çıktığı dokuz karşılaşmada altı puan toplayabilen Denizlispor (1G 3B 5M), ilk dokuz maçlar itibarıyla daha az puanı sadece sezon sonunda küme düştüğü 1996/97'de almıştı (5 puan; 1G 2B 6M).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım Denizlispor (10). Fenerbahçe'nin ise attığı son 14 golün sadece üçü bu zaman diliminde geldi.
Bu sezon Süper Lig'de altı korner golü atan ve bu alandaki en yüksek sayının sahibi olan Fenerbahçe, 2019/20'nin tamamında köşe vuruşları sonucunda aynı sayıda gol bulabilmişti.
Denizlispor'un bu sezon Süper Lig'de attığı sekiz gol yedi farklı oyuncudan gelirken (Oğuz, Subotic, Rodallega, Mesanovic, Sacko, Özer, Murawski); birden fazla gol sevinci yaşayabilen tek isim Hugo Rodallega (2).
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de attığı son beş golün dördünde Ozan Tufan'ın doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).
Erol Bulut, 2003'ten (3G 3B; Christoph Daum) bu yana Fenerbahçe'nin başında çıktığı ilk altı deplasman maçını kaybetmeyen ilk teknik direktör olmak istiyor (4G 1B).



 

Denizlispor Fenerbahçe muhtemel kadrolar

  • Denizlispor: Pantilimon, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Özer Özdemir, Bakalorz, Murawski, Aissati, Sagal, Rodallega, Sacko.

  • Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Tisserand, Caner Erkin, Ozan Tufan, Sosa, Mert Hakan Yandaş, Valencia, Pelkas, Cisse.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.