Denizlispor Gaziantep FK canlı izle - Bein Sports 2 izle

Denizlispor Gaziantep FK canlı izle - Bein Sports 2 izle
Süper Lig'de cumartesi günü oynanan maçların heyecanı devam ediyor. Sumudica yönetiminde elde ettiği puanlarla dikkat çeken Gaziantep FK, son sıranın hemen üstünde yer alan Yukatel Denizlispor'a konuk oluyor. Kırmızı siyahlılar deplasmanda alacağı 3 puanla üst sıraları hedeflerken diğer taraftan da taraftarlarını ilerleyen haftalar için umutlandırmak amacında. Ege temsilcisi ise evinde kazanarak yükselişe geçmek hedefliyor. Kritik mücadele binlerce tarafından da ilgiyle izlenecek. Denizlispor Gaziantep FK c

Süper Lig'de cumartesi günü oynanan maçların heyecanı devam ediyor. Sumudica yönetiminde elde ettiği puanlarla dikkat çeken Gaziantep FK, son sıranın hemen üstünde yer alan Yukatel Denizlispor'a konuk oluyor. Kırmızı siyahlılar deplasmanda alacağı 3 puanla üst sıraları hedeflerken diğer taraftan da taraftarlarını ilerleyen haftalar için umutlandırmak amacında. Ege temsilcisi ise evinde kazanarak yükselişe geçmek hedefliyor. Kritik mücadele binlerce tarafından da ilgiyle izlenecek. Denizlispor Gaziantep FK canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Denizlispor Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Denizlispor Gaziantep FK maçı öncesi OPTA verileri

Denizlispor ile Gaziantep FK arasında oynanan son beş lig maçından ve iki Süper Lig karşılaşmasından da deplasman ekipleri galip ayrıldı (Denizlispor 3-2 Gaziantep FK).
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla iç saha mağlubiyetine sahip iki takımdan biri olan Denizlispor (11M; Ankaragücü ile eşit), aynı zamanda evinde en az gol atan ekip konumunda (16).
Deplasmanda oynadığı son 13 Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Gaziantep FK (6B 5M), iki galibiyetini de kalesini gole kapatabildiği iki karşılaşmada aldı (1-0 vs Denizlispor & 1-0 vs Yeni Malatyaspor).
2020 takvim yılında en fazla Süper Lig maçında gol sevinci yaşayamayan takım Denizlispor (13). Bu süreçte Gaziantep FK'dan (4) daha az maçta kalesini gole kapatan tek ekip ise Trabzonspor (3).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda çıktığı karşılaşmaların tamamında gol atmayı başaran iki takımdan biri Gaziantep FK (diğeri Alanyaspor).
Bu sezon en az net gol pozisyonu üreten iki Süper Lig ekibinden biri Denizlispor (4). Rakiplerine Gaziantep FK'dan (21) daha fazla fazla net pozisyon veren sadece iki takım var: Antalyaspor (25) & Fatih Karagümrük (22).
Bu sezon Süper Lig karşılaşmalarının ilk yarılarında en fazla gol yiyen iki ekipten biri Denizlispor (7; Antalyaspor ile eşit). Gaziantep FK ise maçların ikinci 45 dakikalarında en fazla gol bulan iki takımdan biri konumunda (9; Fenerbahçe ile eşit).
Denizlispor'un sahasında attığı son dört Süper Lig golünün ikisini kaydeden Hadi Sacko, geçen sezon yeşil siyahlıların Gaziantep FK'ya attığı iki golün de sahibiydi.
Alexandru Maxim, Gaziantep FK'nın deplasmanda attığı son dokuz Süper Lig golünün beşine doğrudan katkı sağladı (4 gol & 1 asist).
Süper Lig'de çıktığı son beş maçta üç gol atan Gaziantep FK forveti Muhammet Demir, aynı sayıda golü daha önceki 26 karşılaşmada kaydedebilmişti.


 

Denizlispor Gaziantep FK muhtemel kadrolar

  • Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Subotic, Leismann, Özer, Sagal, Bakalorz, Recep, Mesanovic, Varela, Rodallega

  • Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Güray, Andre Sousa, Maxim, Muhammet Demir, Mirallas, Dicko

Denizlispor'da Özgür Çek ve Sakib Aytaç'ın sakatlıkları bulunuyor. Konuk ekip Gaziantep FK'de ise Junior Moraes sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.