'Emre' amade!

'Emre' amade!
Nagatomo ve Muğdat'ı kadrosuna katan, Donk ile de sözleşme yenileme konusunda görüşmelere başlayan Galatasaray'ın hedefinde Emre Akbaba var. Yıldız futbolcu Cimbom'dan haber beklerken sarı kırmızılılar da kulübü ile olan bonservis konusunu halletmek istiyor.

Attığı goller ve yaptığı asistlerle Aytemiz Alanyaspor'u taşıyan isimlerden biri olan Emre Akbaba'nın İstanbul'a transferi an meselesi. Daha önce Beşiktaş'a gideceği söylense de Galatasaray'ın da devreye girmesi ve Fatih Terim'in kendisini istemesiyle sarı kırmızılılara gidebileceği konuşulan Emre Akbaba'nın haber beklediği öğrenildi.

Tatili sırasında çektirdiği sarı-kırmızılı fotoğrafla taraftarı heyecanlandıran 25 yaşındaki orta saha oyuncusu buna açıklık getirdi. Emre "O LeBron James'in Cleveland Cavaliers forması. Galatasaray forması değil" ifadelerini kullandı. Ancak Emre, Cimbom'dan gelecek olası bir teklife "Evet" demeye hazır.

Çok teklif var
Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki pazarlıkların olumlu sonuçlanmasını bekliyor. Aslan, Emre için Alanya'dan rakam istemiş, 5 milyon euro'yu duyunca temaslar tıkanmıştı. Alanya rakamı indirirse transferi gerçekleşecek. ALANYA Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Emre'nin durumuyla ilgili şunları söylemişti: "Emre ederini buldu. Çocuk gitmek istiyor. Hoca olarak onunla çalışmayı isterim. Gider mi bilmem ama çok teklif alıyor."
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.