Enzo Crivelli ve Demba Ba Beşiktaş maçına hazır

Enzo Crivelli ve Demba Ba Beşiktaş maçına hazır
Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile yarın kritik bir maça çıkacak olan Medipol Başakşehir'de iki golcüden iyi haber geldi. Enzo Crivelli ve Demba Ba bu zorlu 90 dakikada forma giyebilecek. Okan Buruk'un da iki önemli ismi sahaya sürmek istediği öğrenildi.

Milli aranın hemen ardından yarın Beşiktaş’a konuk olacak Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürdü. Turuncu-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, dinamik ısınmayla başlayan antrenmanın 5’e 2 pas oyununun ardından gerçekleştirilen orta ve şut çalışmalarıyla tamamlandığı belirtildi. Başakşehir, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Okan Buruk’un ekibine zorlu maç öncesi müjde forvetlerden geldi. Milli ara öncesi sakatlıkları bulunan iki forvet oyuncusu Demba Ba ve Crivelli’nin tamamen iyileştiği ve bu süreci takımla çalışarak geçirdikleri belirtildi.

Tek eksik Caiçara

Başarılı hoca, Beşiktaş deplasmanında Demba Ba ve Crivelli’yi birlikte oynatarak sahadan galibiyetle ayrılmaya çalışacak. Başakşehir’de Caiçara’nın dışında başka sakatlığı bulunan oyuncu yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.