Feghouli'nin yerine Trezeguet geliyor!

Feghouli'nin yerine Trezeguet geliyor!
Galatasaray'da ilk dönemi pek parlak olmasa da sonradan açılan ve önemli katkılar veren Sofiane Feghouli'nin maliyeti Galatasaray'ı zorluyor. Sarı kırmızılılar Cezayirli futbolcuyu gönderip yerine Trezeguet'i getirmeyi planlıyor.

Koronavirüs sebebiyle ertelenen Süper Lig için gelecek sezona dair hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da maliyet eritme konusunda da çalışmalar var. Sarı kırmızılılar takımın en önemli isimlerinden olmasına rağmen tuzlu bir maliyeti bulunan Feghouli'yi gönderip yerine bu sezon başında Kasımpaşa'dan Aston Villa'ya transfer olan Trezeguet'i alacak. 

Galatasaray'ı bu  transferde avantajlı kılan isim William D’Avila. Ünlü menajer Trezeguet'in de haklarını elinde bulunduruyor ve kulüple arası çok iyi. Süper Lig'deki pek çok futbolcunun menajeri olan William D’Avila'nın bu transfere de yoğun uğraş verilmesi bekleniyor.

Fransızlar yazdı
Fransız basınında yer alan haberlere göre kontratı 2022'de sona erecek olan Sofiane Feghouli hem yüksek maaşı hem de gelir için elden çıkarılacak. Yerine de çok daha uygun bir maliyetle Trezeguet sarı-kırmızılıların saflarına katılacak. Mohammed Salah'tan sonra şu anda Mısır futbolunun en yetenekli oyuncusu kabul edilen 25 yaşındaki yıldızın transferiyle kanatta kalite de düşmemiş olacak. Trezeguet'nin de Galatasaray'ın ilgisine bir hayli memnun olduğu ve transferi çok istediği vurgulandı.

Üç büyüğe gol attı
Trezeguet'nin Premier Lig macerası pek de istediği gibi başlamadı. 25 yaşındaki futbolcu 13 kez ilk 11'de başladı. Toplamda 24 karşılaşmada forma giydi. 3 defa fileleri sarsarken, 1 asist yaptı. Gollerini Liverpool, Manchester United ve Chelsea'ye atması dikkat çekti.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.