Fenerbahçe'de kazanma zamanı! 3 isme özel program uygulanıyor

Fenerbahçe'de kazanma zamanı! 3 isme özel program uygulanıyor
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği ile sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de idmanlarda kapalı savunmayı açacak formüller çalışılırken, golcüler özel hazırlanıyor. Defansa ‘gol yiyip rakibi cesaretlendirmeyin’ ikazı yapıldı.

Deplasmanda bu sezon fırtına gibi esen Fenerbahçe'de sıra iç saha maçlarını kazanmaya geldi. Sarı-lacivertliler pazar günü sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği'ni yenerek ilk adımı atmak istiyor. Şimdiye kadar Kadıköy'de kapanan takımlara karşı bir çözüm üretemeyen teknik direktör Erol Bulut bu kez işi sıkı tutuyor. Antrenmanlarda farklı hücum organizasyonları üzerinde durulurken, golcüler Thiam, Samatta ve Cisse'ye özel gol çalışmaları yaptırılıyor. Hedef kuru baskıdan ziyade sonuç alacak bir planı sahaya koymak.

Kanarya ligde bu sezon Kadıköy'de yaptığı 14 maçta 7 galibiyet alabilirken, 2 beraberlik ve 5 yenilgi ile 19 puan kaybetti. Sahasında en son 30 Ocak'ta Çaykur Rizespor'u 1-0'lık skorla geçen sarı-lacivertliler, sonrasında evinde oynadığı 3 karşılaşmada Galatasaray ve Göztepe'ye aynı skorla 1-0 mağlup oldu; Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Krizi aşmak için teknik heyet, oyunculara mental olarak da terapi uygularken, savunmaya da, "Hata yapmayın. Yenilecek bir gol rakibin direncini daha da artırır" uyarısı yapıldı. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.