Fenerbahçe'de sakatlık üstüne sakatlık

Fenerbahçe'de sakatlık üstüne sakatlık
Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'in 30. haftası oynanacak kritik Trabzonspor maçı öncesi Serdar Aziz şoku yaşanıyor... 28 yaşındaki oyuncu Aytemiz Alanyaspor maçının devre arasında sakatlanarak yerini Sadık Çiftpınar’a bırakmıştı. Son durumu ise belli oldu... Son dakika haberine göre; Serdar Aziz'in sol bacak üst arka adale zarında yırtık ve kanama tespit edildi.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in sol bacak üst arka adale zarında yırtık ve kanama tespit edildi. 28 yaşındaki oyuncunu 30. hafta karşılaşması olan Trabzonspor müsabakasında oynamaması bekleniyor. Serdar Aziz de son dakika haberi sonrası sarı lacivertlilerdeki sakatlar listesine dahil olan son isim oldu. Milli futbolcunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

MOSES DA SAKATLANMIŞTI...
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den Moses açıklaması da gelmişti. Galatasaray maçında sakatlık geçiren Victor Moses'in kasık bölgesinde kısmi yırtık tespit edildiği sahalardan 2 hafta uzak kalacağı kaydedilmişti. Sarı lacivertlilerin ligdeki 10 maçında forma giyen Moses 2 gol atma başarısı göstermişti. Alanyaspor maçının yanı sıra Trabzonspor karşılaşmasında da oynaması zor görünüyor.

TRABZON MAÇINDA 5 EKSİK!
Öte yandan Serdar Aziz'in yanı sıra kart cezalıları olan Mehmet Ekici, Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı ile sakatlığı süren Moses da Trabzonspor maçında oynayamayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.