Fenerbahçe'yi takibe alan Alberth Elis kimdir? Kaç yaşında nereli

Fenerbahçe'yi takibe alan Alberth Elis kimdir? Kaç yaşında nereli
Devre arası transferinde öneml isimleri kadroya katmaya başlayan Fenerbahçe'yi takibe alan Alberth Josué Elis Martínez kimdir? sorusu soruluyor. İşte genç oyuncunun Transfermarkt bilgileri, kariyeri ve istatistikleri...

Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe yeni bir transfer bombası daha mı patlatıyor? Flaş bir gelişme yaşanan konu Amerika'ya kadar uzanıyor. MLS ligi takımlarından Houston Dynamo forması giyen Honduraslı Alberth Josué Elis Martínez'in sarı lacivertli kulübü takibe alması taraftarları heyecanlandırdı. Sözleşmesi boşta olan ve istediği takımla anlaşma imkanı bulunan Alberth Josué Elis Martínez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Transfermarkt verileri haberimizde.

Alberth Josué Elis Martínez kimdir?
San Pedro Sula'da 12 Şubat 1996 tarihinde dünyaya gelen Alberth Elis futbola ülkesi takımlarından Olimpia'da başladı. Ardından Meksika ekiplerinden Monterrey'e transfer olan ve sonrasında da son olarak forma giydiği Houson Dynamo'ya geçiş yapan 22 yaşındaki futbolcu kariyerinde çıktığı 79 maçta 25 gol atıp 25 de asist yaptı. Kanatlarda da oynayabilen ve hızı ile ön plana çıkan Alberth Josué Elis Martínez'in Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda kanat forvet varyasyonunda kullanılması bekleniyor.

alberth elis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.