Filip Novak'ın transferini Celustka bitirdi!

Filip Novak'ın transferini Celustka bitirdi!
Trabzonspor'un FC Midtjylland takımından renklerine bağladığı Filip Novak'ın bordo mavili forma giymesindeki en büyük etken Ondrej Celustka oldu.

Emmanuel Mas'ın boşluğunu Filip Novak ile dolduran Trabzonspor bugün Çekyalı oyuncuyla sözleşme imzalayacak. Tahmini bonservis bedelinin 2 milyon euro olarak konuşulduğu transferde ne önemli adım ise bordo mavililerin eski oyuncusu Celustka'dan geldi.

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ve Inter'e attığı golle Milano Fatihi lakabını alan Ondrej Celustka, uzun süredir arkadaşı olan ve FC Zlin altyapısından yetişen Filip Novak'a şehir ve takım hakkında olumlu referanslar verdiğini belirterek; 'Filip çok yakın arkadaşım. Trabzonspor'da güzel günlerim oldu ve benim için hala unutulmaz. Özellkle taraftarı unutabilmek mümkün değil. Trabzon benim kalbimde her zaman özel kalacak. Filip'in savaşçı oyun stili takıma katkı sağlayacaktır. Onun başarılı olmasını isterim' dedi.

ondrej celustka

Çek futbolcu Novak'ın geldiğini müjdeleyen bir kareyi de Instagram'da paylaşarak; 'Güvenli uçuşlar kardeşim Filip' yazdı.

Filip Novak Trabzonspor

Novak da İstanbul'a gelirken bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.