Galatasaray'a yeni ön libero! Mohamed Elneny kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Galatasaray'a yeni ön libero! Mohamed Elneny kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray Bakayoko'nun yüksek kiralama ücreti karşısında geri adım attı ve farklı hedeflere yöneldi. Sarı kırmızılıların gündemine Mohamed Elneny geldi. Peki Mohamed Elneny kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve piyasa değeri haberimizde.

Seri ve Babel'in ardından Falcao'nun transferini de bitirmek isteyen Galatasaray diğer yandan da ön libero için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar Chelsea'nin Fransız oyuncusu Bakayoko'nun kiralama ücreti yüksek olunca rotasını bu kez farklı hedeflere yöneltti. Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny ile ilgilenmeye başlayan Cimbom'un kurmayları Mısırlı futbolcu için de kiralama teklifi yapacak.

Mohamed Elneny kimdir?
11 Temmuz 1992 tarihinde Mahala'da doğan Elneny, futbola ülkeisnin en önemli takımlarından Al-Ahly'de başladı. Buradan Arab Contractors SC'a transfer oldu. Profesyonelliğe geçiş yaptıktan sonra Basel tarafından kiralandı. ardından da bosnervisi alındı. 2015-2016 sezonunda 12.5 milyon euro karşılığında Arsenal'in yolunu tuttu. Londra ekibinin formasını geçen sezon 17 maçta terletti ve 1 asist yaptı. Mısır Milli Takımı'nda da 75 kez maça çıktı. 1.80 boyunda.

mohamed elneny

Mohamed Elneny Transfermarkt ve piyasa değeri
Mısır'ın en önemli oyuncularından biri olan Mohamed Elneny Avrupa piyasasında bilinen ve tanınan bir isimdir. Mohamed Salah'ın da yakın arkadaşı olan Elneny, 4 İsviçre ligi şampiyonluğu, 1 İngiltere Kupası ve 1 de İngiltere Süper Kupası kazanmıştır. Değeri 8 milyon avrodur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.