Galatasaray'da Marcao skandalı! Milli formayı giyen Halil Dervişoğlu'na tokat attı

Galatasaray'da Marcao skandalı! Milli formayı giyen Halil Dervişoğlu'na tokat attı
Lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Ümit Milli Takımımız ile karşılaştı. Maçın 70. dakikasında ise skandal yaşandı. Transferin 1 numaralı gündemi olmasına rağmen takımda kalan ve herkesin moralini bozmaması konusunda destek olduğu Marcao, Twente'ye kiralanan Halil Dervişoğlu'na tokat attı...

Galatasaray ve Ümit Milli Takım'ın karşı karşıya geldiği maç 70 dakikada sona erdi. Sebebi ise Brezilyalı savunmacı Marcao'nun, 6 Ekim'de Brentford'dan Twente'ye kiralanan Halil Dervişoğlu'na tokat atması oldu. Saha bir anda karıştı ve Tolunay Kafkas takımını sahadan çekti. Hem TFF hem de Galatasaray konu hakkında açıklama yapmazken sadece skor bilgisi verildi.

Ümit Milli Takım ile Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel maçta karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında ise saha tam anlamıyla karıştı. Galatasaraylı Marcao ve Brendford forması giyen Milli oyuncu Halil Dervişoğlu ikili mücadele sonrası gergin anlar yaşadı.


Marcao tokat attı!

Fanatik'in haberine göre Galatasaraylı Marcao maçın 70. dakikasında kendisine sert giren Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Tokat sonrası iki takımın oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı.


Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti!

İki takım oyuncuları arasında uzun süre arbede yaşandı. Fatih Terim ve Tolunay Kafkas oyuncuları yatıştırmaya çalıştı. Bu durum sonrası 70. dakikada maç yarıda kaldı. Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti.


halil dervişoğlu marcao


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.