Galatasaray'ı reddeden Mustafa Kapı Trabzonspor ile anlaştı!

Galatasaray'ı reddeden Mustafa Kapı Trabzonspor ile anlaştı!
Sarı kırmızılı camianın resmi müsabakalarda oynayan en genç futbolcusu olarak kulüp tarihine geçen ancak yeni sözleşme imzalamadığı için kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı'nın yeni adresi Trabzonspor. Bordo mavililer transfer sezonu açılır açılmaz transferi noktalayacak.

Altyapısında oynadığı Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini reddeden ve uzun süre eleştirilerin hedefi olmasına rağmen kararından geri adım atmayan Mustafa Kapı Trabzonspor yolunda. Adı Barcelona ve Sevilla başta olmak üzere birçok kulüple anılan 17 yaşındaki oyuncu için devreye giren Karadeniz Fırtınası transferi tamamlıyor.

Yurt dışına gitmesine kesin gözle bakılmasına rağmen potansiyeliyle herkesi etkileyen milli futbolcu için tüm şartları zorlayan Trabzonspor, yaz transfer sezonu açılır açılmaz imzalayacak. Geçtiğimiz sezon 23 Aralık 2018’de Sivasspor ile oynanan maçın 90+5’inci dakikasında oyuna giren Mustafa Kapı, Galatasaray tarihinde resmi karşılaşmalarda forma giyen en genç oyuncu (16 yıl 4 ay ve 15 gün) unvanını almıştı. HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.